E&e Textile Ltd.

Şirket Hakkında
Şirketimiz İmitasyon ve orjinal mallar Satmaktadır. Ayakkabı, Sweatshirt, Kot, Cargo pantalon, Saat, Body Ürünlerimiz mevcuttur. Markalar ise şunlardır ; Lotto, G-Star, Diesel, Lacoste-Diesel-Prada-EmporioArmani-Bikkembergs-Benetton-Polo ralph lauren-Versace-D&G-Roberto cavalli, Top-Shop, M&S, Oasis, J-lo Jeans bulunmaktadır.Her marka ve Markasız Modelli Kot Satışımız da bulunur. Sadece ihtiyacınız olsun sizin için buradayız.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirketimiz orjinal mallar Satmaktadır. Her marka ve Markasız Modelli Kot Satışımız da bulunur. Sadece ihtiyacınız olsun sizin için buradayız.
İletişim Bilgileri
Firma: E&e Textile Ltd.
Sektörü: Tekstil / Giyim » Bayan Dış Giyim
İkincil Sektörü:Tekstil / Giyim » Jeans / Kot
Yetkili Kişi: Emre Albayrak
Adres: Çarşı içi belediye parkı karsısı no :4 saray
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (545) - 4047448
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: kokoshistanbul@hotmail.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
E&e Textile Ltd. firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
E&e Textile Ltd. firma bilgileri. E&e Textile Ltd. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda E&e Textile Ltd. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

E&e Textile Ltd. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-02-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.