Efen Un Mamülleri Ürt.paz.san.tic.ltd.şti

Şirket Hakkında
Firmamız 1993 yılından bu yana yapmış olduğu Hamburger, Sandviç, Tost Ekmeği, Ayvalık Tostu, Tombik Ekmek, Rool Ekmeği, Döner Pidesi ve daha bir çok ürünüyle sizlere kaliteli ve güvenilir hizmeti vermektedir.Türk Standartlarına uygunluk kalite belgelerimiz size verdiğimiz hizmetler karşılığında almış olduğumuz ödüllerdir.Firmamız, üretmekte olduğumuz Sandviç, Hamburger, Tost Ekmeği ve  bütün ürünler için TSE Türk standartlarına uygundur.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Efen Un Mamülleri Ürt.paz.san.tic.ltd.şti
Sektörü: Gıda / Tarım » Unlu Ürünler / Makarna
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Unlu Ürünler / Makarna
Yetkili Kişi: Eftal Güngör
Adres: Reşitpaşa Mahallesi Yusufeli Sokak No:10/2 Reşitpaşa
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3235307
Web Sitesi: www.efenekmek.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Efen Un Mamülleri firma bilgileri. Efen Un Mamülleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Efen Un Mamülleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Efen Un Mamülleri Ürt.paz.san.tic.ltd.şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 12-08-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.