Ege Beta Göztepe Veteriner Kliniği Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
izmir de faaliyet gösteren veteriner kliniğimiz. kedi köpek, ve diğer evcil hayvanların sağlığı alanında faaliyet göstermektedir. yöneticiliğini veteriner hekim ferhat alişer in yaptığı klinikte muayene, aşılama, ameliyatlar vs yanında kendi bünyemizde olan cihazlarımızla röntgen, hemogram, kan biyokimyasal analizler, mikroskobi, idrar tahlili vs. yapılmaktadır.
kliniğimiz konum itibariyle üçkuyular, narlıdere, balçova, göztepe, konak, karabağlar, güzelyalı bölgelerine ağırlıklı olarak hizmet vermektedir.
Ege Beta Göztepe
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ege Beta Göztepe Veteriner Kliniği Ltd. Şti.
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Veterinerler / Veterinerlik Ürünleri
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Hastaneler
Yetkili Kişi: ferhat alişer
Adres: 11 sokak no:6 d:1 üçkuyular konak karabağlar
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 2855680
Web Sitesi: www.veterinerhastanesi.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ege Beta Göztepe firma bilgileri. Ege Beta Göztepe adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ege Beta Göztepe ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ege Beta Göztepe Veteriner Kliniği Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.