Ege Vinç Sanayi Tic.ltd.şti.

"Ağır İşler Tecrübe İster"

Şirket Hakkında
1992 yılında İstanbul'da faaliyete geçen firmamız hızla gelişerek, 2001 yılında da ihracat satışlarına ağırlık vererek, gerek yurt içi gerekse yurt dışı müşteri potansiyelini arttırıp memnuniyet kazanmıştır. Vinç firmamız, satış sonrasında da vermiş olduğu servis hizmetiyle, takdirle karşılanmanın sevincini yaşamaktadır. Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir. Kendi imalatımız olan vinçler yük transferlerinizi sağlar.Vinçlerimiz ağır sanayinin bulunduğu her noktada kullanılmaktadır. Deneyimli kadromuz ile seri üretim, seri montaj ve servis kolaylığı sağlanmaktadır. Vinç imalatı yapan firmamızda, standardın dışında özel vinç imalatı da siz değerli müşterilerimize sunulmaktadır.
Ege Vinç Sanayi
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ege Vinç Sanayi Tic.ltd.şti.
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Makina Diğer
Yetkili Kişi: Adnan Koçak
Adres: İ.o.s.b Mutsan San.sit.3.blok.no.42 Başakşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4861555
Web Sitesi: www.egevinc.com.tr
Ürünleri
Portal vinçler genelde demir ticareti, haddeleme , inşaat ve çelik konstrüksiyon ile ilgili sekt...
Döner arabalı monoray vinçler kaldırma, indirme ileri ve geri hareketine sahip vinçlerdir. Tek bir ray üz...
Arabalı (Kedi) Vinçler, çift kiriş gezer köprülü vinç veya portal vinçlerde köprü ekseni boyunca hareket etme kab...
Yer vinçleri, yükleri çekme ve kaldırma işlemine yarar. Sabit bir yere her bir tarafından vidalanır ve son...
İnsan gücüyle yapılamayacak işler teknolojinin ürünü olan makineler kullanılarak yapılmaktadır. Bu makinelerden biride vinçlerdir. Vincin genelde malz...
İlan Talep ve Teklifleri
Vinç
İmalatını yapmış olduğumuz tavan vinçlerinin anahtar teslim satışı ve teknik servisiyle hizmet vermek vermekteyiz.1 tondan 100 tona kadar istenilen ...
Ege Vinç Sanayi firma bilgileri. Ege Vinç Sanayi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ege Vinç Sanayi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ege Vinç Sanayi Tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.