Egebilgi İletişim Bilişim Yazılım San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Egebilgi Bilişim Hizmetleri, sektörün ihtiyaçlarını karşılamak amacı ile 1998 yılında faaliyetlerine başlamış, 2003 yılında ise Bilişim Teknolojileri alanındaki büyüme grafiğinin sonucu olarak
Egebilgi İletişim Bilişim Yazılım San. ve Tic. Ltd.Şti. olarak ünvan değişikliğinde bulunmuştur.
Bizler, müşterilerimizin sürekli olan üretimlerinin daha verimli hale dönüşmesi için stratejik olarak projelendirme faaliyetlerini sürdürmekte ve bu anlamda uygun platformlar sunmaktayız.
Müşterilerimizin reel yaşamdaki ticari anlayışlarının digital platforma taşınarak artı değerler kazanması, ve bu platformdan maksimum faydayı sağlamaları, farklı sektörlerden 500’e yakın kurumsal firmanın aramıza katılmaları ile sonuçlanmıştır .
Başta Ege Bölgesi olmak üzere, Bilişim Sektöründe hizmetler sunan Egebilgi, müşteri odaklı, tam zamanında çalışma ve %100 müşteri memnuniyetini ilke olarak benimsemiş, bu ilkesini, ISO-9001:2000 Kalite Yönetim Sistemi ile resmileştirmek için 1 Nisan 2006 itibari ile çalışmalarına başlamıştır.
Egebilgi, 18 – 28 Kasım 2005 tarihleri arasında düzenlenen “6. Uluslararası Kısa Film Festivali” , 29 Haziran 2006 tarihinde İzmir’ de ilk kez düzenlenen “Medianight Basın ve İş Dünyası Buluşması” ve 3-12 Kasım 2006 tarihleri arasında düzenlenen 7. Uluslararası Kısa Film Festivali organizasyonlarında Resmi Hizmet Sponsoru olarak yer almıştır.


Ürün-Hizmetleri Hakkında
web tasarım, yazılım, içerik yönetim sistemi, bilişim hizmetleri, sistem kurulumu ve network hizmetleri, boomerang içerik yönetim sistemi
İletişim Bilgileri
Firma: Egebilgi İletişim Bilişim Yazılım San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
Yetkili Kişi: CEREN BAĞBOZAN
Adres: 1704 sokak no:13/1 aksoy Karşıyaka İzmir
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3699220
Faks: (232) - 3680092
Web Sitesi: http://www.egebilgi.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Web Site Kampanyası
•Türkçe / İngilizce Kurumsal Web Sayfa Tasarımı •Egebilgi Boomerang Yazılımı Ürünler Modulü •Egebilgi Boomerang Yazılımı Haber M...
Egebilgi İletişim Bilişim firma bilgileri. Egebilgi İletişim Bilişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Egebilgi İletişim Bilişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Egebilgi İletişim Bilişim Yazılım San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 05-01-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.