Egeiletişim

Şirket Hakkında
Almanya Bielefeld’te 1988 yılında markete giriş yapan şirket 2004 yılından itibaren Hollanda da yerleşik ve yılda yaklaşık 800 milyon Euro ciroya sahip olan TKH Holdingin bünyesine katılıp, hali hazırda grubun üyesi olan 36 kardeş firma içersinde hızlı ve başarılı büyüme gösteren bir firma olarak yerini almıştır.

Yaklaşık 20 senedir Almanya ve diğer Batı Avrupa ülkelerinde bilişim sektörüne, network ve data ürünleri altyapı malzemeleri sağlayarak hizmet vermekte olan EFB Elektronik firması Türkiye ve çevresindeki komşu ülkelere de düzgün ve doğru hizmet anlayışını sürdürmek amacı ile Almanya EFB Elektronik GMBH’in sahip olduğu İstanbul Ofisini faliyete geçirmiştir. Uzun senelerdir network sektöründe yer almış tecrübeli elemanlardan oluşan kadromuz ile network malzemeleri ihtiyaçlarınıza en kısa sürede cevap vermek üzere planlanmış, özel bilgisayar programları ile desteklenmiş depomuz ve yeterli düzeyde stoklanmış, Avrupa standartlarına uygun, gerekli sertifika ve belgelerine haiz, yine Avrupa da bağımsız kuruluşlarca test edilip 25 yıl performans garantisi içeren ürünlerimiz ile her zaman hizmetinizde olmaktan kıvanç duyacağımızı bildiririz. Network data altyapı ürünlere ait, bağımsız bir kuruluş olan ve Avrupa da son derece iyi tanınan, güvenilirliği kabul edilmiş GHMT tarafından test edilip sertifikalanmış, network ürünlerimize ait belgeler incelemelerinize sunulmuştur.

Hizmette sınır tanımayan Ege İletişim firması ve çalışanları olarak, ürünlerimiz ve hi
Egeiletişim
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Egeiletişim
Sektörü: Bilgisayar » Bilgisayar Sarf Malzemeleri
İkincil Sektörü:Telekomünikasyon » Sarf Malzemeleri
Yetkili Kişi: mesut
Adres: TEKSTİLKENT A:13 NO:28 ESENLER /İSTANBUL
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4385390
Web Sitesi: www.egebt.net
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Egeiletişim firma bilgileri. Egeiletişim adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Egeiletişim ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Egeiletişim firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-02-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.