Egemed Tıbbi Ürünler Tic.san.ve Taahhüt

Şirket Hakkında
Egemed Tıbbi Ürünler, Balıkesir ili ESKİ KUYUMCULAR MAH. KEÇECİ SOKAK NO. 10/A adresinde bulunmaktadır. Firma Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi METİN ANYIĞ dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
BEN METİN ANYIĞ. EGEMED TIBBİ ÜRÜNLER FİRMA SAHİBİYİM. ŞİRKETİMİZ 04.06.1996 YILINDAN BUYANA TIP SEKTÖRÜNDE MEDİKAL FİRMA OLARAK HİZMET VERMEKTEDİR. FİRMAM KURULUŞ YILINDAN BUYANA ASKERİ İHALELERİ KENDİNE HEDEF SEÇMİŞ OLARAK HALEN FAALİYETLERİNE DEVAM ETMEKTEDİR. BALIKESİR MERKEZ DE AYNI ZAMANDA PAREKENDEYE YÖNELİK OLARAK TA HİZMET VERMEKTEDİR. BALIKESİR VE İZMİR BAŞTA OLMAK ÜZERE İTHALATÇI FİRMALARLA ORTAKLAŞA İHALE YAPMAYA AÇIK OLDUĞUMU BİLDİRİR, İŞLERİNİZDE BAŞARILAR DİLERİM.
İletişim Bilgileri
Firma: Egemed Tıbbi Ürünler Tic.san.ve Taahhüt
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Tıbbi Cihaz ve Malzemeler
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Medikal Ürünler
Yetkili Kişi: METİN ANYIĞ
Adres: ESKİ KUYUMCULAR MAH. KEÇECİ SOKAK NO. 10/A
Şehir: Balıkesir
Ülke: Türkiye
Telefon: (266) - 2449086
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Egemed Tıbbi Ürünler firma bilgileri. Egemed Tıbbi Ürünler adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Egemed Tıbbi Ürünler ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Egemed Tıbbi Ürünler Tic.san.ve Taahhüt firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-03-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.