Egestar Kimya (angelforce )

Şirket Hakkında
: FİRMA PROFİLİ

Sirketimiz endüstriyel ve evsel kullanıma yönelik temizlik kimyasalları alaninda faaliyet göstermekte olan bir firmadir , genel temizlik ürünleri , oto bakım ve temizlik ürünleri. endüstriyel temzilik ürünleri , havuz kimyasalları ve dezenfektanlar olmak üzere hayatımızın bir çok alanınında temiz ve hijyenik bir ortam sunmaya yaşadığımız ortamlardan zevk almanızı sağlamak için şimdi daha çok çalışıyor.

Sorumluluğumuz ağır başarmamız gereken çok projemiz var . Sorumluluğumuzdan kaçmadan projelerimizi büyük bir azimle yerine getirdik getirmeye devam ediyoruz.


En küçük isletmeden en büyük fabrikaya kadar kurumlarin temizlik ürünü gideri bulunmaktadir. Her kurumun ihtiyaçlari farkli oldugu için. Sirketimiz bu konuda proje bazinda hizmet üretmektedir.
Türkiyede bir ilke imza atarak sizin ürününüz bölümünü internet sitemize koyma cesaretine kolay sahip olamadık çok çalıştık çalışmaya devam edeceğiz.
Biliyoruz , ki bütün başarıların altında bilgi , birikim , tecr
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Egestar Kimya (angelforce )
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Temizlik Maddeleri
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: abidin aksoy
Adres: 7. san. sit. 44 sk. E blok No:9 sasalı - çiğli / İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 3273728
Faks: (232) - 3273728
Web Sitesi: www.egestarkimya.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Egestar Kimya (angelforce firma bilgileri. Egestar Kimya (angelforce adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Egestar Kimya (angelforce ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Egestar Kimya (angelforce ) firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.