Egitimal.com Eğitim Danışmanlık

Şirket Hakkında
egitimAL.com Türkiyenin ilk ve tek online eğitim danışmanlık platformudur. eğitimAL.comda ziyaretçiler yurtdışı ve yurtiçi eğitim seçeneklerine ulaşabilir, eğitim programlarını birbirleri ile karşılaştırabilir, kayıt olabilir ve ödeme yapabilirler. Ziyaretçiler eğitimAL.com üzerinden eğitim danışmanları ile görüşebilir, eğitim programları hakkında daha detaylı bilgi alabilirler. eğitimAL.com başvuru, kayıt, vize danışmanlık, konaklama ayarlanması, hava alanı transferi, yurtdışı sağlık sigortası gibi hizmetleri ücret almadan sunmaktadır. eğitimAL.com üzerinde dil okulları, sertifikalı eğitimler, üniversitelerin lisans ve yüksek lisans programları ie kültürel değişim ve staj programlarına ulaşabilirsiniz.
Egitimal.com Eğitim Danışmanlık
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Egitimal.com Eğitim Danışmanlık
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Yurtdışı Eğitim Danışmanlığı
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
Yetkili Kişi: Cankat Kalyoncu
Adres: Bağdat caddesi no 425/ 6 Suadiye Kadıköy İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 4665930
Faks: (312) - 4263134
Web Sitesi: www.egitimal.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Egitimal.com Eğitim Danışmanlık firma bilgileri. Egitimal.com Eğitim Danışmanlık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Egitimal.com Eğitim Danışmanlık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Egitimal.com Eğitim Danışmanlık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.