Ek Uktov Ukraına

Şirket Hakkında
Ek Uktov Ukraına, Kiev (Ukrayna) Krasnoyarmeyska 58 Kiev-Ukrayna adresinde bulunmaktadır. Firma Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Erturul KURTULAN dir.
Ek Uktov Ukraına
Ürün-Hizmetleri Hakkında
EK UKTOV şirketi, Ukrayna devletinin ihracat potansiyelinde odaklanarak çelikten ve diğer metallerden yapılan metal ürünleri ile ilgili ticari operasyonları geliştirmektedir. İş tecrübesi ve piyasa kavrayışı sayesinde müşterilerimize en karlı, en uygun seçenekleri ve işbirliği şemaları sunmaktan gurur duymaktayız.

Potansiyel müşterilerimizi aşağıda belirtilen yönlerde işbirliğe davet ediyoruz:

Çelik yarı mamuller
Saç çeliği
Çelik borular
Titanyum
Demirli alaşım

Ayrıca Ukraynada kurlu bulunan fırmamız EK UKTOV maden ve kimyasal ürünler satışını yapmaktadır. Ülkenin önde gelen en büyük ihracat dalından bir olan kimya sanayiidir. Zengin toprakaltı servetleri ve yüksek üretim olanakları sayesinde Ukrayna yer aldığı coğrafyada maden ve kimyasal ürünler ihracatı konusunda birinci durumunda bulunmaktadır.

Potansiyel ortaklarımızı aşağıda belirtilen yönlerde işbirliğe davet ediyoruz:

Karbamit (azotlu gübre)
TiO2
Amonyak
İletişim Bilgileri
Firma: Ek Uktov Ukraına
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Danışmanlık
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: Erturul KURTULAN
Adres: Krasnoyarmeyska 58 Kiev-Ukrayna
Şehir: Kiev
Ülke: Ukrayna
Telefon: (093) - 7047178
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi:
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Celık Cevherı-kereste-sut Tozu
SAYIN ITHALAT VE IHRACATCILARIN DIKKATINE; UKRAYNADAN TOMRUK - SUT TOZU VE TURKIYE`DEN DEMIR CEVHERI ITHALATINA VE IHRACATINA BASLAMIS BULUNMAKTAYIZ....
Ek Uktov Ukraına firma bilgileri. Ek Uktov Ukraına adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ek Uktov Ukraına ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ek Uktov Ukraına firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 18-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.