Eken Halıcılık

Şirket Hakkında
Şirketimiz otuz yıla yakın siz kıymetli müşterilerine aralıksız başarılı hizmet vermektedir. Kuruluşundan bu yana sürdürdüğü girişimci ve gelişmeci politikalarını çoğaltarak, ticaretin içindeki bütün ilişkileri karşılıklı güven ve anlayış çerçevesinde yoğun bir şekilde yaşayarak bugünlere ulaşmıştırç Şirketimiz bilindigi gibi önce hizmeti ön plana alarak çalışmıştır. Bu hizmet anlayışımızı pekiştirerek sürdüreceğiz.

Ticarette önemli bir unsurda kazançtır. Sunduğumuz ürünlerin kalitesinden ödün vermeden, en karlı ürünlerle kalitesinde olduğu kadar satış sonrası hizmet ve serviste de en iyiyi, en ekonomik şekilde sizlerle birlikte yakalamak, sizlerle ortak paydalarda buluşmak amacındadır.

Bu vesile ile konumuzla ilgili çalışma ortamı bulmayi ümit eder, başarılı ve bol kazançlı işler dileriz.


Saygılarımızla,
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Eken Halıcılık
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Perakende İç Ticaret
Yetkili Kişi: Ahmet ÇOKEKEN
Adres: eski sanayi bölgesi 3 cd. no.70
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 1234567
Faks: (352) - 3301140
Web Sitesi: http://
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eken Halıcılık firma bilgileri. Eken Halıcılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eken Halıcılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eken Halıcılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 10-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.