Ekinci Gemi Hizmetleri

"amacimiz iyi bir hizmet sunmaktir"

Şirket Hakkında
MİSYONUMUZ.
firmamıza göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür eder , şirketimiz hakkında kısa tanıtım ve faaliyet alanlarını dikkatinize sunarız.

Azer Trans 1986‘de forwarder bir kuruluş olarak faaliyetlerine başlamış ve uluslararası taşımacılık yapan ithalat – ihracat şirketleri ile kalıcı ilişkiler kurmayı başarmıştır.

Gururla belirtelim ki Conteyner , Lowbet, Frigorifik ve Tenteli Taşımacılıkta Türkiye’den – Tüm Avrupa ve Rusya, Ortadoğu, Asya, Birleşik Arap Ülkeleri ve Türk Cumhuriyetleri hattında faaliyet gösteren , sektörün değerli kuruluşlarından çoğuna hizmetlerimiz devam etmektedir. Yoğun ve titiz bir çalışmanın sonucunda oturan Balkanlar hattı taşımacılık organizasyonu , müşterilerimizden aldığı takdirle bizi gururlu kılmaktadır.
Hizmet sektöründeki kalite anlayışı, ekipteki hizmet veren kişinin bilgisi , insan ilişkilerindeki becerisi ve problem çözme yeteneğini ön planda tutar. Bu nedenle ; nitelikli eleman seçmeye, motivasyonu yüksek tutmaya ve bu kaynağımızı sürekli geliştirme amaçlı iç ve dış eğitimlere özen gösteriyoruz.
Azer Trans’la amacımız doğru ve hızlı bilgi akışı ile müşterilerimizi cevaplandırmak , karşılaşılabilecek aksaklıklar konusunda müşterilerimizi önceden bilgilendirmektir. Bu sebeple müşterilerimiz, kendilerine tahsis edilecek olan müşteri temsilcisi arkadaşlarımızla 24 saat bilgi alış verişi yapma hakkına sahiptir
Önemli olan ; sadece birlikte çalışmak değil , sorunlarınıza anında ve rantabl çözümler bulmaktır.
ARAÇ TEMİN ETTİĞİMİZ ÜLKELER VE HİZMETLERİMİZ.

BULGARİSTAN-YUNANİSTAN-MAKEDONYA-SIRBİSTAN
SLOVENYA-YUGOSLAVYA CUM.-ROMANYA-ALMANYA-AVUSTURYA-BELÇİKA-FRANSA-HOLLANDA-İSPANYA-PORTEKİZ
İSVİÇRE-İSVEÇ-DANİMARKA-İNGİLTERE-FİNLANDİYA.

İRAN-IRAK-TÜRKİ CUMHURİYETLERİ-BDT-RUSYA-KUVEYT, ÜRDÜN-BAE-UZAK DOĞU-ÇİN-MISIR-LİBYA-DAKAR-PAKİSTAN
SURİYE-DUBAİ-SUUDİ ARABİSTAN-LÜBNAN
Bu ülkelere FRİGO TIR, TENTELİ TIR’LARLA
Hizmet vermekteyiz.
Not.İRAN-SURİYE-ÜRDÜN Hattında Parsiyel Taşımalar
Ekinci Gemi Hizmetleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekinci Gemi Hizmetleri
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Deniz Yolu
İkincil Sektörü:Gıda / Tarım » Deniz Ürünleri
Yetkili Kişi: idris
Adres: 1460 sok.no.10 Yıldırım Apt. k.3 d.6 Alsancak
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (232) - 4215265
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekinci Gemi Hizmetleri firma bilgileri. Ekinci Gemi Hizmetleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekinci Gemi Hizmetleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekinci Gemi Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 30-06-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.