Ekip Oto - Prof.dastuning / Kayseri Chiptuning

Şirket Hakkında
firmamız kayseri de özel servis olarak hizmet vermektedir firmamızın tecrübesi 2000 'li yıllardan bu yana gün geçtikçe artarak kendini hergeçen gün yenilemektedir firmamız Porsche 'nin özel servis & yedek parçası olarak konusunda uzman kadrosu ile birliktel Porsche orjinal cihazı ile kayseride bir ilk olmaya devam etmektedi. Ayrıca Ecutech kayseri yetkili bayisi olarak chiptuning , yakıt tasarruf yazılımları ile birlikte dizel partikül filtresi (dpf) eksoz gazı geridönüş sistemi (egr) lambda sensörü nox sensörü gibi maliyeti yüksek parçaları uygun fiyata aracınızdan iptalini gerçekleştiriyoruz
Ekip Oto -
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekip Oto - Prof.dastuning / Kayseri Chiptuning
Sektörü: Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Motor Parçaları
İkincil Sektörü:Otomotiv / Oto Yan Sanayi » Oto Bayi / Servis
Yetkili Kişi: zafer YILDIRIM
Adres: Şeker mahallesi 6137. sokak no : 44 Kocasinan /KAYSERİ (Ayşe baldöktü okulu arkası )
Şehir: Kayseri
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 5005589
Web Sitesi: www.ekipoto38.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekip Oto - firma bilgileri. Ekip Oto - adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekip Oto - ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekip Oto - Prof.dastuning / Kayseri Chiptuning firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.