Ekol Dizayn Ve Orman Ürünleri San.tic.ltd.şti.

Şirket Hakkında
Firmamız 1993 yılında geleneksel Türk Ahşap Sanatına geliştirmek ve yaşatmak amacıyla ahşap cami dekorasyonu alanında (ahşap, minber, kürsü, mahvel korkulukları, kapı v.s.) uzmanlaşmıştır. Yapmış olduğumuz yatırımlar ile sahip olduğumuz teknolojik donanımlar sayesinde ürün çeşidimizi arttırarak masif panel , merdiven basamağı, her çeşit ahşap ve kontrplak üzeri işlemeli separatör, dekoratif çıtalar, profil çıtaları, küpeşte ve daha pek çok ahşap ürün imalatına başlamıştır. İmalatlarımız 1.Sınıf kurutulmuş ağaçtan yapılmaktadır. Tüm ürünlerimiz ambalajlı ve garanti olarak satışa sunulmaktadır. (Bayilikler verilecektir.)
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Ürünlerimiz: Ahşap minber, kürsü, mihrap, kündekari kapı, masif panel, merdiven basamağı, küpeşte, her çeşit kontrplak üzeri işlemeli separatör (yıldızlı, ala turka v.b.türde), dekoratif çıta (oymalı, işlemeli), alın tahtası, tavan göbeği, profil çıtaları, v.b.
İletişim Bilgileri
Firma: Ekol Dizayn Ve Orman Ürünleri San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya Yan Sanayi
İkincil Sektörü:Orman / Kağıt / Mobilya » Mobilya
Yetkili Kişi: Sedat Durlu
Adres: Esenboğa Yolu Üz.14km. Demirciler San.Sit.7.Cad.No:78 Karacaören Mah. Altındağ Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 5281300
Faks: (312) - 5281488
Web Sitesi: http://www.ekoldizayn.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekol Dizayn Ve firma bilgileri. Ekol Dizayn Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekol Dizayn Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekol Dizayn Ve Orman Ürünleri San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-10-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.