Ekol Prefabrik

Şirket Hakkında
KAPASİTEMİZ

Prefabrike binalarda aylık 10.000 m²

Yaşam Konteynerlerinde 100 adet

Çelik Binalarda 1.000 m²’dir.



EKOL PREFABRİK & KONTEYNER

Firmamız 1997 yılından itibaren faaliyette bulunmaktadır. Faaliyet alanlarımız ilk olarak 1997 yılında kurulan Ekol Denizcilik ünvanlı Gemi ve Yat bakım onarımı yapan firmamız daha sonraki yıllarda Ekol Emlak Ofisi ve Ekol Spor Salonu ile hizmet vermeye devam etmektedir. Son olarak 1999 yılında Ekol Prefabrik & Konteyner olarak ön üretimli hafif prefabrike yapılar, konteynerler ve çelik konstrüksiyonlu yapılar üretmektedir.

PREFABRİKE YAPI TEKNİK ŞARTNAMESİ

PLAN: Prefabrike hazır yapılar kullanım amacına göre genişlik ve uzunlukları 125 cm nin katları olacak şekilde istenilen her türlü yerleşim planına uygulanabilir. Bütün prefabrike yapılar 4 değişik panelin modülasyonundan meydana gelmiştir. Dolu duvar paneli, pencereli duvar paneli, vasistaslı duvar paneli ve kapılı duvar panelinden imal edilen binaların en ağır parçası 70 kg dır.

TEKNİK VERİLER : Kar yükü 80 kg/m² rüzgar hızı 90 km/saat tir. İmalatımız 1.derece deprem şartları ve 3. iklim bölgesi dikkatine alınarak yapılmaktadır.

TEMEL : Bina zemin betonuna çelik yada ankrajlarla tespit edilmektedir. Deprem bölgelerinde demirli radye temel veya çelik hasırlı zemin hazırlanmalıdır.

DIŞ VE İÇ DUVARLAR : İki yüzey 1250*2500*8mm ebatlarında çimento yonga levha, iç yüzey 1250*2500*8mm çimento yonga levha kullanılarak arasına 84mm kalınlığında polistren
Ekol Prefabrik
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekol Prefabrik
Sektörü: İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Prefabrik Yapı ve Ev
Yetkili Kişi: MURAT KIRMIZIYÜZ
Adres: ALT KAYNARCA MAH.AKDENİZ CAD.NO:53/1
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3548384
Web Sitesi: www.ekolprefabrik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekol Prefabrik firma bilgileri. Ekol Prefabrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekol Prefabrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekol Prefabrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.