Ekom Lojistik A.ş

Şirket Hakkında

1981 Yılında Merkez İSTANBUL ilinde ortak yatırım şirketi olarak kurulmuş olan EKOM ULUSLAR ARASI A.Ş günümüze kadar uluslar arası nakliye sektöründe , önde gelen kuruluşlardan biri olma özelliğini sürekli muhafaza ederek, müşterilerine hizmet vermektedir.profesyonel ve eğimli şoför kadrosu ile çok kısa bir sürede alıcılara ürünler teslim edilmektedir.


Taşımalarınızın güvenli .zamanında.daha hızlı ve en ekonomik olarak yerine ulaşması ilke olarak benimsenmiş EKOM ULUSLAR ARASI A.Ş müşteri odaklı hizmet sunarak , uzun vadeli kalıcı ilişkiler kurma bilinci içersindedir.Taşımacılık konusunda gösterdiğimiz özen ve teknolojik yatırımlar birleşince Müşterimize sunduğumuz hizmet kalitesini gün geçtikce arttırmaktadır. 25 yıllık tecrübe , uzun kadro ve modern teknolojik altyapı ile donatılmış aracları ile Uluslar arası kalite standartlarından taviz vermeyen yönetim ve hizmet anlayışı ile ürünlerinizi CMR sigortası teminatı altında güven ile taşımaktadır.


Uluslar arası nakliyeden, gümrüklemeye, antrepo işletmeciliğinden katma değerli hizmetlere ve paketlemeye , yurt içi parsiyel dağıtımından, mağaza dağıtımlarına kadar tüm lojistik ihtiyaclarınız için tek adres, EKOM ULUSLAR ARASI NAKLİYAT A.Ş
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekom Lojistik A.ş
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Gümrük
Yetkili Kişi: ZINAR ROJHAT YILMAZ
Adres: MALTEPE
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4578381
Web Sitesi: www.ekomlojistik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekom Lojistik A.ş firma bilgileri. Ekom Lojistik A.ş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekom Lojistik A.ş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekom Lojistik A.ş firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-04-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.