Ekotek Bilişim Organizasyon Turizm San.tic.ltd.şti.

"Ekotek Bilişim Organizasyon Turizm San.Tic.Ltd.Şti."

Şirket Hakkında
Retoran Servis Otomasyon Sistemleri, Stok, Envanter ve Tedarik Yönetim Sistemleri, Otomat Makineleri Yönetim Sistemleri, Elektronik Doküman Yönetim Sistemleri, Kamera ve Güvenlik Sistemleri Yazılım ve Kurulumu, Web Tasarımı, hosting ve İnternet Teknolojileri alanlarında hizmet vermekte olup; aynı zamanda uzmanlık alanına giren bu hizamet alanlarında danışmanlık ve çözüm ortaklığı sunmaktadır.
Ekotek Bilişim Organizasyon
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Ekotek Bilişim Organizasyon Turizm San.tic.ltd.şti.
Sektörü: Bilgisayar » Yazılım
İkincil Sektörü:Turizm / Otel » Turizm / Otel Diğer
Yetkili Kişi: Murteza ERÇETİN
Adres: Anadolu Bulvarı ATB İş Merkezi C Blok No:62 Macunköy/Yenimahalle/Ankara
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3874087
Faks: (312) - 3873940
Web Sitesi: www.ekotech.gen.tr
Ürünleri
Reatoran ve bar işletmesinin yönetimi ile servis verme takip kolaylıkları kapsamında yer alan Malzeme ve Ürün yönetimi, Satın alma ve Stok Yönetimi, ...
İşleri çok daha kolay ve etkin bir şekilde yönetebilmenizi sağlamak için tasarladığımız, Otomat makinelerine özel, kurumunuzun tüm Otomat operasyonu...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekotek Bilişim Organizasyon firma bilgileri. Ekotek Bilişim Organizasyon adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekotek Bilişim Organizasyon ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekotek Bilişim Organizasyon Turizm San.tic.ltd.şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-01-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.