Eksen Makine

Şirket Hakkında
Eksen, Yapı Sektörüne yapı profil makineleri ve yapı profilleri üretmek üzere 2001 yılında kurulmuştur.Adana Hacı Sabancı Organize Sanayi bölgesindeki 2200 m2 si kapalı olmak üzere 4500 m2 lik alanda faaliyetlerini sürdüren Eksen, kurulduğu günden itibaren yatırımlarına hızla devam etmektedir. Üretim hatlarını sürekli geliştiren Eksen üretimlerinin tamamını Türk Mühendislik araştırmaları ile gerçekleştirmiştir.
Halen, trapez makine hatları, boy kesme doğrultma hatları, sandviç panel hatları, açık profil hatları, güneş enerjisi panel presi, spiral kenetli boru makinesi imalatlarımız ve 27-200,
35-333, 2 mm kalınlık 1.500 mm genişlik ve 4000 mm uzunluğa kadar rulo açma hatlarımız vardır. Hafif çelik yapı sistemleri için 3 mm kalınlık kapasiteli U ve C profil hatları Ocak 2008 dan itibaren hizmetinizde olacaktır.
Taş yünü sandviç hattı yatırımımız Mart 2009 tarihinde devreye girecektir.Yapı profili ihtiyaçlarınız için bizimle irtibata geçiniz
Ürün-Hizmetleri Hakkında
1- TRAPEZ HATLARI
İstenilen formlar minimum maliyet ve maksimum kalitede üretilir.Rollforming şeklinde yapılan üretim standart üretim olanağı verir.Ürettiğimiz makinelerde merdaneler Bilgisayar ortamında dizayn edilip CNC makinelerde işlenir.Standart trapez hatlarında
1. Rulo açıcı
1. Giriş merdanesi
1. Rollformer
1. Uçar giyotin makas
1. Çıkış konveyoru
1. Pıc kontrollü otomasyon panosu bulunur.
Kapasite 18 metre/dakikadır. İsteğe bağlı olarak kaset tipi trapez hatları, önden kesmeli trapez hatları ve boy kesme, doğrultma ve trapez formlarını içeren komple çelik merkezleri imal edilebilir.



2-SANDVİÇ PANEL HATLARI
Ticari yapılar için vazgeçilmez bir ürün olan sandviç paneller, poliüretan, polistrene ve taş yünü izolasyonu olabilmektedir. Eksen olarak taş yünü ve polistrene izolasyonlu sandviç panel hatları üretmekteyiz.
Sistemde
3 adet rulo açıcı
3 adet giriş merdanesi
3 adet giyotin makas
3 adet rollformer
2 adet ısıtma fırını
2 adet tutkallama hattı
1 adet EPS besleme hattı
1 adet taş yünü kesim hattı
1 adet taşyünü besleme hattı
1 adet laminasyon presi
1 adet panel ebatlama
1 adet çıkış konveyöru
1 adet otomasyon panosu bulunmaktadır.
Kapasiteleri 4-10 metre dakikadır.

3-RULO AÇICI
Eksen rulo açıcıları
-Manuel ekspender mekanik fren
-Elektrikli ekspander, elektrikli açma
-Hidrolik ekspander, olmak üzere 3 tiptedir.
3 tondan 15 tona kadar rulo açıcı imalatımız vardır. Manuel ekspander dışındaki modellerimizde inverter kontrollü rulo açma sistemi vardır ve gergi kontrolü sayesinde sistemle korolasyonu sağlanır.
4-BOY KESME VE DOĞRULTMA HATTI
Sistemde
-Hidrolik rulo açıcı
-Doğrultma
-Boy kesme
-İstifleme bulunur.
0, 5 mm hassasiyetinde 4000 mm uzunluk 1500mm genişlikte malzeme açılabilir. Rulo
açıcı kapasitesi 12 ton açılacak saç kalınlığı maksimum 2 mm dir.
İletişim Bilgileri
Firma: Eksen Makine
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İzolasyon / Yalıtım / Çatı
Yetkili Kişi: TOLGA OZDEMIR
Adres: adana organize 23.cadde no:17 yakapinar
Şehir: Adana
Ülke: Türkiye
Telefon: (554) - 7046300
Faks: (322) - 2344775
Web Sitesi: http://www.trapezmakinesi.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Eksen Makine firma bilgileri. Eksen Makine adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Eksen Makine ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Eksen Makine firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2008 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.