Ekspres Patent

Şirket Hakkında
Marka, bir teşebbüsün mal veya hizmetlerini bir başka teşebbüsün mal veya hizmetlerinden ayırt etmeyi sağlaması koşuluyla; kişi adları dahil, sözcükler, şekiller, harfler, sayılar, malların biçimi ve ambalajları gibi çizimle görüntülenebilen veya benzer biçimde ifade edilebilen, baskı yoluyla yayınlanabilen ve çoğaltıla bilen her türlü işarettir.
Marka hakkı sahibine sağlanan marka koruması, tescil yolu ile elde edilir. Türkiye'de markalar 556 sayılı Markaları Korunması Hakkında KHK hükümlerine göre korunmaktadır. Markaların 556 Sayılı KHK' nin etkili korumasından yararlanabilmesi için TESCİLLİ OLMASI ZORUNLUDUR.

Marka tescili için yetkili merci Türk Patent Enstitüsü'dür. Marka sicile kaydedildiğinde, diğer bir deyişle, tescil edildiğinde yasallaşır ve yasal koruma sağlar.

Patent, teknik bir alanda, tekniğin bilinen durumunu aşan, daha önce benzer alanlarda yapılmış icatlardan farklı, ve sanayide seri üretime uygun olan buluşlar için verilmektedir. Eğer buluşunuzun bu kriterlere uygun olduğunu düşünüyorsanız, buluşunuzun başkaları tarafından kullanılmaması, taklit edilmemesi için Türk Patent Enstitüsü’ne müracaat edilerek tescil edilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde:

Rakip firmalar ürününüzü taklit yoluna gidebilir belki de daha düşük fiyatlarla ürününüzü piyasaya sunarak pazar payınızı düşürür,

Diğer şahısların sizin buluşunuzu yaparak sizin üstünüzde yaptırım uygulamaya çalışması mümkündür. Bunun aksini ispatlamanız da ortada bir başvuru olmadığından mümkün olmayacaktır.

Faydalı model, piyasadaki ürünlerden farklılık (yenilik kriteri), sanayiye uygulanabilirlik kriterleriyle patent ile aynı özellikleri taşısa da teniğin bilinen durumunu aşması gerekli değildir. Yani daha önce tescil edilmiş bir buluşun üzerinde yenilik ve sanayiye uygulanabilirlik kriterleri sağlanarak yapılacak değişiklikler ile faydalı model koruması sağlanabilir.

Patent korumasından farklı olarak 20 yıl yerine 10 yıl boyunca koruma sağlanabilmektedir. Pat
Ekspres Patent
Ürün-Hizmetleri Hakkında
EKSPRES MARKA PATENT HİZ. LTD. ŞTİ. 2011 yılından beri faaliyet göstermektedir. Ekspres marka tescil konusunda ki hizmet markamızdır. Şirketimiz Ekspres markası ile firmalara, sanayicilere ve ilgili toplumsal kesimlere marka tescil alanında danışmanlık ve vekillik hizmetleri vermek, karşılaşılan sorunlara çözüm üretebilmek amacıyla faaliyet göstermektedir.

Ekspres, bünyesindeki uzman ve birikimli marka vekilleri ile Türk Patent Enstitüsü (TPE) nezrinde marka tescil işlemlerinin gerçekleştirilmesi, müvekkillerin marka hakların korunması konusunda gerekli işlemleri gerçekleştirmektedir.

Ekspres sınai mülkiyet alanında, sadece marka üzerine yoğunlaşmış ve bu konuda uzmanlaşıp kendini geliştirmeyi hedeflemiştir. Her geçen gün müşteri portföyünü genişleterek dürüst, ilkeli ve güvene dayalı işbirliği içerisinde daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktadır.
Ekspres gerek yurt içinde gerekse yurt dışında hizmet verebilme kabiliyetine ve yeterliliğine sahiptir. Yurt dışı müşterilerimizin Türkiye de ki marka başvurularının yanında, Türkiye de ki müvekkillerimizin yurtdışı marka başvuru işlemlerini gerçekleştirebilmekteyiz. Ekspres vermiş olduğu hizmetlerin yeterliliğini, almış olduğu ISO 9001 Kalite Belgesi ve TS 13340 TSE Hizmet Yeterlilik belgesi ile kanıtlayabilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Ekspres Patent
Sektörü: Eğitim / Danışmanlık » Diğer Eğitim / Danışmanlık
İkincil Sektörü:Eğitim / Danışmanlık » Patent
Yetkili Kişi: Sezgin Özdamar
Adres: Halil Rıfat Paşa Mahallesi Yüzer Havuz Sokak No: 1 Perpa Ticaret Merkezi A Blok K: 6 No: 559 Şişli
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2208042
Web Sitesi: www.eksprespatent.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Ekspres Patent firma bilgileri. Ekspres Patent adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Ekspres Patent ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Ekspres Patent firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-11-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.