Elaldılar İnşaat Taah. Tem. San. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
Sektöründe lider olabilmek için işverenlerinin ihtiyaç ve şartlarını karşılamayı ve koşulsuz işveren memnuniyetini sağlamayı taahhüt eder.
1984 yılından bu yana İnşaat sektöründe faaliyetine devam etmekte olan Elaldılar İNŞAAT EMLAK SAN. VE TİC LTD ŞTİ. Kurucularının 27 yıllık bilgi ve birikimleri, uzman teknik kadro ve kalifiye çalışanlarıyla sürekli değişimin ve gelişimin eseri olarak sektörde haklı yerini almıştır. Kalite, hız ve müşteri memnuniyeti ilkelerini öncelikli olarak benimsemiş olan firmamız her çalışanı ile ülkesine, insanına ve çevresi ne hizmet etmekten gurur duymaktadır. .
Taahhütlerimizi mümkün olan en kısa zamanda, en düşük maliyet ve en yüksek kaliteyle tamamlar ve kalıcı eserler yaratırız. Ülkemizin güçlü İnşaat sektörü ihtiyacını karşılarken, uzun vadede karlılığın kaliteden geçtiğini ispatlar, her koşulda üretime katkıda bulunur, kaliteli iş yapar her yönden bize güven duyulmasını sağlarız. Özel karakter de, teknik özellikleri ağırlıklı zor ve ince işleri üstlenebilir, her yaptığımız işin bir öncekinden daha kaliteli olmasını başarır, yapılan yatırımların çağdaş dünya standartlarına ulaşmasına artı değer katarız.
Elaldılar İnşaat Taah.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elaldılar İnşaat Taah. Tem. San. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat
Yetkili Kişi: Uğur Gök
Adres: Fevzi Çakmak mah. Fevz. Çakmak cad. Çayeli Sok. No: 2/A Pendik İstanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (532) - 7165707
Web Sitesi: http://www.elaldilarinsaat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elaldılar İnşaat Taah. firma bilgileri. Elaldılar İnşaat Taah. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elaldılar İnşaat Taah. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elaldılar İnşaat Taah. Tem. San. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.