Elegance Catering

Şirket Hakkında
Elegance Catering’in ekibi genç, dinamik ve güler yüzlü bir kadrodan oluşmaktadır. Personeli, “hizmet”in anlamını bilen ve bunu severek yapan kişiler arasından seçilmiştir. Elegance Catering olarak İstanbul’da Catering sektöründe öncü firmalardan birisiyiz. Catering gibi titizlik ve özen gerektiren bir sektörde uzun yıllardır büyüyerek çalışmalarına devam eden firmamız bu alanda her zaman müşterilerine en uygun çözümler üretiyor.Zengin menü çeşitliliğini daima seçkin markaların ürünlerinden yana tercih kullanarak, yüksek kalite standartlarında üretilen yemekler hazırlamaktadır.Üretim, son sistem pişirme kazanlarında ve konveksiyonel fırınlarda gerçekleştirilmektedir.
Elegance Catering
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elegance Catering
Sektörü: Gıda / Tarım » Catering
Yetkili Kişi: Muharrem Arslan
Adres: Safa Mahallesi Sancaktar Cad: No:13
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 6427495
Web Sitesi: www.catering.biz.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elegance Catering firma bilgileri. Elegance Catering adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elegance Catering ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elegance Catering firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-11-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.