Elektrikli Vinç

Şirket Hakkında
Şirketimiz 2005‘ten bu yana elektrikli vinç ve kaldırma ekipmanları sektöründe faaliyet göstermektedir. Satışını yaptığımız ürünler; Elektrikli vinç, kedi vinç, köprü vinç, elektrikli mini vinç, elektrikli vinç çift hızlı, köprü yürütme ayakları, zincirli vinç, elektrikli zincirli vinç, vinç uzaktan kumandası, vinç barası ve manyetik kaldıraç. Elektrikli vinç ve diğer kaldırma ekipmanları ile ilgili fiyat teklifi almak için bize ulaşın.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elektrikli Vinç
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Deniz Can
Adres: Muallimköy Mah. Meriç Cad. D-3005 Sok. No:71 Gebze
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6412828
Web Sitesi: https://elektriklivinc.com/
Ürünleri
Elektrikli vinç 1-2-3-5-10 ton stoktan hemen teslim. Elektrikli vinç çeşitlerini ve modellerini inceleyin. Ürünler hakkında detaylı bilgi ve fiyat tek...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elektrikli Vinç firma bilgileri. Elektrikli Vinç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elektrikli Vinç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elektrikli Vinç firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-06-2021 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.