Elektrikli Vinç Monoray Vinç Sistemleri

"Monoray Vinç Sistemleri"

Şirket Hakkında
Monoray Vinç Sistemleri, olarak vinç ve ekipmanları konusunda Türkiye’nin önde gelen firmalarından biri olmakla gurur duymaktayız.
Elektrikli monoray gezer vinçleri, diğer endüstriyel kaldırma ekipmanlarına göre daha uygulaması ve kullanımı daha ekonomiktir.


Müşterilerimizin istegine göre halat boyları ayarlanabilmektedir.İstedikleri tonajda elektrikli vinçlerimiz stoklarımızda mevcuttur.

4-6 hareketli elektrikli vinçler ve uzaktan kumandaları türkiyenin heryerine araçlarımız teslimatını gerçekleştirir.Ürünlerimiz 2 yıl garantilidir.
Elektrikli Vinç Monoray
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elektrikli Vinç Monoray Vinç Sistemleri
Sektörü: Makina » Makina Sanayi
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Kazım Çınaroğlu
Adres: Kadıyeri Mevkii, E-5 Yanyol Üzeri, Muallimköy
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 7420880
Web Sitesi: www.monorayvinc.com
Ürünleri
1-2-3-5 ton monoray vinç en uygun fiyatla stoktan hemen teslim. Halat uzunlukları 6 metre - 30 metre arası. Fiyat teklifi almak için bizimle iletişime...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elektrikli Vinç Monoray firma bilgileri. Elektrikli Vinç Monoray adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elektrikli Vinç Monoray ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elektrikli Vinç Monoray Vinç Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 23-06-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.