Elektro-mak » Vinç Bara » Çelikhane Vinçleri

Şirket Hakkında
Elektro-Mak Vinç Sistemleri Sanayi Limited Şirketi 1989 yılında İzmirde kurulmuştur. Kurulduğu günden itibaren öncelikli olarak KALİTE ve MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ ilkelerini benimseyen firmamız yıllar içerisinde Türk Sanayi?inde hak ettiği konuma ulaşmıştır. İzmirde küçük bir atölyede başlayan vinç üretimimiz 2008 yılından itibaren Manisa Organize Sanayi Bölgesinde 6000 m2 alana sahip ülkemizin en teknolojik tesislerinden biri olan fabrikamızda devam etmektedir.
Elektro-mak » Vinç
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elektro-mak » Vinç Bara » Çelikhane Vinçleri
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Makineleri
Yetkili Kişi: Şükrü Terzi
Adres: Organize Sanayi Bölgesi 410. Cadde no : 20 MANİSA
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (236) - 2130733
Web Sitesi: http://www.elektro-mak.com.tr/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elektro-mak » Vinç firma bilgileri. Elektro-mak » Vinç adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elektro-mak » Vinç ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elektro-mak » Vinç Bara » Çelikhane Vinçleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-07-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.