Elektrokozmetik Medikal

Şirket Hakkında
Elektrokozmetik Medikal, İstanbul ili burhaniye mahallesi süleyman çelebi sokak no:2 adresinde bulunmaktadır. Firma Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi sedat gül dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Elektro Kozmetik Medikal estetik ve kozmetik sektörüne uzun yıllar hizmet vermiş bir kadro ile her zaman hızlı, güvenilir ve yenilikçi hizmet sunmayı vizyon edinmiş, sektördeki dünyaca ünlü firmaların Türkiye temsilciliğini yapma ve yeni teknolojiyi dünya ile aynı anda müşterilerine sunma hedefinin yanı sıra satış, satış sonrası destek, eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle %100 müşteri memnuniyetini amaçlamaktadır.

Medikal estetik ve kozmetik alanında tecrübeli olan uzman kadromuz satış sonrasında cihaz kullanıcılarına, cihazlar hakkında sunduğu eğitim, Elektro Kozmetik Medikal tarafından eğitim sertifikasıyla belgelenmektedir.

Güzellik salonlarından polikliniklere, doktor muayenehanelerine, tıbbi merkezlerden üniversite eğitim hastanelerine kadar medikal ve estetik alanda hizmet verilen her yere uzanan yaygın bir hizmet ağına sahibiz.

Elektro Kozmetik Medikal ekibi olarak en yüksek performans ve profesyonel çalışma ile adımızı her zaman hızlı, güvenilir, yenilikçi kelimeleriyle eş değer tutmak bizim vizyonumuzdur.

Müşterilerimize verdiğimiz değer, aynı zamanda firma kalitemize yatırımımızdır.
İletişim Bilgileri
Firma: Elektrokozmetik Medikal
Sektörü: Sağlık Ürünleri / Hastane » Lazer Epilasyon
İkincil Sektörü:Sağlık Ürünleri / Hastane » Zayıflama Aletleri
Yetkili Kişi: sedat gül
Adres: burhaniye mahallesi süleyman çelebi sokak no:2
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3189071
Web Sitesi: www.elektrokozmetik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
1-6 parçaya bölerek gönderebilmek de ve oluşabilecek reaksiyonları engellemektedir. Güçlü enerji değerleri ve sıralı atış teknolojisi ile koyu tenli k...
Mixel Lazer Teknolojisi Mükemmelliği Mixel CO2 fraksiyonel lazer ikili odaklama teknolojisi ile yüzeysel olarak verilen lazer dalga boyu yaşlanma bel...
Midepi Diyot Lazerin Güvenlik Prensipleri 808 nm. diyot lazer güvenlik ve etkili bir lazer epilasyon için derideki melaninin kolay emdiği bir dalga b...
New Midas New Midas ışık ve soğuk RF teknolijisini birarada kullanarak yüz ve vücutta kısa sürede istenilen sonucu almayı sağlar. Bu nedenle tedavi e...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elektrokozmetik Medikal firma bilgileri. Elektrokozmetik Medikal adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elektrokozmetik Medikal ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elektrokozmetik Medikal firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.