Elektromarket

Şirket Hakkında
Uzman Elektromarket 2008 yılında Nice SPAkalitesi ile müşteri memnuniyeti odaklı olarak çalışmalarını sürdürmüş ve ekonomimize yeni projeler kazandırarak farkını ortaya koymuştur. İtalyan tasarımı ergonomik görünümü ve kalitesi ile hedefine dogru ilerlemektedir. Nice SPA Yanakayar kapı – dairesel kapı – bariyer – seksiyonel kapı- kepenk-garaj kapısı-panjur – tente-perde vb kontrol sistemlerinin yanı sıra ev otomasyonu ürünleri, komplike ev alarm sistemi ile aydınlatma-perde-panjur-kapı-sulama –dış aydınlatma vb ürünlere adapte olabilen ve opera ile tek kumandada birleştiren tek markadır. Akıllı ev otomasyonu ile hayatınıza keyif ve konfor katan ürünleri ile hizmetinizdedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elektromarket
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Elektronik Ürünler
İkincil Sektörü:Elektrik / Elektronik » Adaptör
Yetkili Kişi: Ayhan Şenyiğit
Adres: Adres: Uzman Otomatik Kapı Motoru Marketi Yenişehir Mah. Gazi Mustafa Kemal Bulvarı no:127/B İzmit / Kocaeli / 41100 / Türkiye
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 3340030
Web Sitesi: http://www.kapimotoru.com/
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elektromarket firma bilgileri. Elektromarket adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elektromarket ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elektromarket firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 29-01-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.