Element Proje Ve Mühendislik Hizmetleri

Şirket Hakkında
PRENSİBİMİZ: Elektrik Proje teklifinde ve proje dizayn aşamalarında her türlü durumun ve şartın ortaya çıkardığı sonucu en makul ölçülerde çözebilmektir.

NİÇİN ELEMENT? Element proje ve mühendislik hizmetleri her biri projecilik kariyerine sahip, uzman kişilerden oluşan ekibi ile sizlere elektrik projelendirmesinde firma olarak çözüm ve fikirler sunacaktır. Sizlerin memnuniyetini her koşulda sağlamak değişmeyen ilkemizdir.

Hizmet kalitesini her geçen gün artırmak, Global sektörde lider işletmeler arasında etkili bir konuma siz referanslarımız aracılığıyla yükselebilmek Element projenin ana hedefidir.

“Sektördeki yerimizi Kalite ve dürüstlüğe borçlu olduğumuzu biliyor ve ilkelerimizden hiçbir koşulda taviz vermeyeceğimizin garantisini veriyoruz”

" Elektrik Projelerimiz "
• FİZİBİLİTE
• DİZAYN
• PROJE YÖNETİMİ
• DENETİM
aşamalarından oluşmaktadır.
AYRICALIKLAR
Bizleri tercih ettiğinizde elinizdeki proje ile ilgili gerekli fizibilite çalışmalarını yapıp, projede olması gereken sistemlerle ilgili bilgilendirmeleri "ücret talep etmeden" sunabiliriz.

Aşağıda belirtilen değişik tipteki tesisleri kendi kriterlerine göre değerlendirip özel çalışma aşamalarından geçirerek projelerimizi şekillendiriyoruz

• Altyapı Projeleri (OG, AG, Telekom ve Çevre Aydınlatma)
• Köprü, Yol, Kavşak ve Tünel Aydınlatmaları
• Enerji Dağıtım ve Güç Tesisleri
• Alışveriş ve Ticaret Merkezleri
• Kültür Merkezleri
• Sağlık Tesisleri
• Özel Ça
Element Proje Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Element Proje Ve Mühendislik Hizmetleri
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Diğer Elektrik / Elektronik
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Mimarlık ve Mühendislik
Yetkili Kişi: Bilal Kuş
Adres: İçerenköy M. Şükran S. Atbaş Apt. No:11 Ataşehir
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 5747631
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: htpp://www.elementproje.com
Ürünleri
Elektrik Restorasyon Hizmetlerimiz Restorasyonda dikkat edilmesi gereken en önemli konu eserin aslına sadık kalınmasıdır. Aynı zamanda günümüz tekno...
10 yılı aşan tecrübemizi, sürekli geliştirdiğimiz birikimimizi artık dünyadaki yeni trend olan proje yönetimi üzerine doğru, dürüst, güvenli ve şef...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Element Proje Ve firma bilgileri. Element Proje Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Element Proje Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Element Proje Ve Mühendislik Hizmetleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-04-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.