Elif Haşere Kontrol

Şirket Hakkında
Elif İlaçlama, haşere problemleriniz için tecrübeli ve konusunda uzman Laborant ve Veteriner Teknikeri personeli, kalıcı ve uygulanabilir yöntemleri ile size özel çözümler sunmaktadır.

ELİF İLAÇLAMA OLARAK AMACIMIZ

Her tür ortamda karşılaşacağınız haşere sorunlarında deneyimli ve uzman ilaçlama ekibimizle sizi temiz bir çevreye ve sağlıklı bir yaşama kavuşturmaktır.

2007'den beri; teknik, çözüm getiren ve ekonomik hizmet anlayışını sektörümüze kazandırmak için bütün birikimimizle gayret göstermekteyiz.
Elif Haşere Kontrol
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elif Haşere Kontrol
Sektörü: Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
İkincil Sektörü:Kimya / Kozmetik / Plastik » Böcek İlacı
Yetkili Kişi: Hüseyin Düş
Adres: Sapanbağları Mh.karaağaç Sk. No:19pendik 05452376185
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4887733
Web Sitesi: www.elifilaclama.webnode.com.tr
Ürünleri
Kovalı sinek tuzağı tekrar kullanım aşamasında temizlemesi ve yeniden kullanılması bakımından pratik bir sinek tuzak sistemidir.
Klasik sinek öldürücü cihazların ses, koku ve kirliliğinden (klasik cihazlar sineği patlattığı için parçaları sağa sola saçılır) kurtulmak için alter...
Gerilimli, klasik sinek öldürücü cihazların ses, koku ve kirliliğinden (klasik cihazlar sineği patlattığı için parçaları sağa sola saçılır) kurtulma...
Halk sağlığı alanında kullanılan, Sağlık Bakanlığından onaylı haşere ilaçlarını en uygun fiyatlı temin ediyoruz. Ürünleri görmek için www.pestandpet...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elif Haşere Kontrol firma bilgileri. Elif Haşere Kontrol adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elif Haşere Kontrol ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elif Haşere Kontrol firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 02-04-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.