Elif Mermercilik San. Ve Tic. Ltd. Şti

Şirket Hakkında
1990 yılında Kurtköy İstanbul´da kurulan Elif mermercilik san. ve tic. ltd. şti. 500 m2 kapalı olmak üzere toplam 2000 m2 alan üzerinde faaliyet göstermektedir.2010 yılında Enver MERAL tarafından hisseleri ve yönetimi devralınarak oluşturulan yeni kadroyla sizlere doğal taş sektöründe Elif mermercilik aracılığıyla hizmet sunabilmenin haklı gururunu yaşamaktayız.

Anadolu’nun farklı yörelerinden çıkartılan değişik renk ve dokudaki blokları ve ithal granitleri temin ederek basamak, kaplama , denizlik, küpeşte, döşeme, mutfak ve banyo tezgahı , şömine , barbekü gibi yapı sektörünün ihtiyaç duyabileceği tüm ürünleri üretmektedir. Geniş ürün yelpazesi, uygulama projeleri ve ürettiği çözümlerle piyasanın taktirini almış olan Elif mermercilik yaşam mekanlarınıza taşın doğallığı ile değer ve zevk katmaktadır.

Müşteri memnuniyeti ve güvenini ilke edinen Elif mermercilik profesyonel kadrosu ile kaliteli ürünleri zamanında ve eksiksiz olarak uygun fiyatlara sunabilmek için üretim hattını günün teknolojik makineleriyle yenilemiştir.

Çevreye olan saygısı nedeniyle üretim aşamasında oluşan zararlı atıklar modern arıtma tesislerinde bertaraf edilmektedir.

Elif mermercilik, doğal malzemenin sıcaklığını sizlere yaşatmanın haklı gururunu taşımaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elif Mermercilik San. Ve Tic. Ltd. Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: ADEM MERAL
Adres: Ramazanoğlu mh. kaynarca cd. no:24
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 3782190
Web Sitesi: www.elifmermercilik.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elif Mermercilik San. firma bilgileri. Elif Mermercilik San. adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elif Mermercilik San. ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elif Mermercilik San. Ve Tic. Ltd. Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-01-2011 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.