Elifcan Uluslararası Taşımacılık

Şirket Hakkında
Uluslararası karayolu taşımacılığında başarının kaliteli hizmet, ekonomik çözümler ve koşulsuz müşteri memnuniyetinden geçtiğine inanan ELİFCAN NAKLİYAT, müşteri kitlelerine Alternatif çözümler üretmek üzere sektörde aktif bir oyuncu olmak üzere 2009 yılında ticari hayatına başlamıştır

ELİFCAN U/A TAŞIMACILIK, 30 adet Özmal ve Sözleşmeli tır kapasitesiyle, araçlarındaki modern haberleşme olanaklarıyla, müşterilerine takip ve haberleşme olanaklarını sağlamaktadır. Öte yandan CMR Sigortasına (Nakliyeci sorumluluk sigortası) sahip olan ELİFCAN U/A TAŞIMACILIK her türlü rezervasyon ve gümrükleme işlemlerini müşterileri adına tamamlayarak, “Kapıdan kapıya taşımacılık” hizmeti vermektedir.

ELİFCAN ULUSLARARASI TAŞIMACILIK, kara taşımacılığında başta tekstil olmak üzere gıda, hammadde; özel ekipmanlarla donatılmış araçları ve özel eğitimli sürücüleriyle, yanıcı, patlayıcı madde taşımacılığından proje taşımacılığına kadar her türlü malı güvenle taşımaktadır.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elifcan Uluslararası Taşımacılık
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Karayolu Taşımacılığı
İkincil Sektörü:Ticaret (İç / Dış) » İhracat
Yetkili Kişi: Hüseyin Sertel
Adres: İskenderun Yolu Üzeri Büyük Dalyan Köyü Nakliyeciler Sitesi D.blok Kat:2 Antakya / Hatay
Şehir: Hatay
Ülke: Türkiye
Telefon: (507) - 6954110
Web Sitesi: www.elifcannakliyat.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elifcan Uluslararası Taşımacılık firma bilgileri. Elifcan Uluslararası Taşımacılık adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elifcan Uluslararası Taşımacılık ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elifcan Uluslararası Taşımacılık firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 19-06-2018 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.