Elifplast

"DÜNYAYI TEMİZLEME VAKTİ GELDİ"

Şirket Hakkında
" Dünyayı Temizleme Vakti Geldi " Sloganıyla yola çıkan firmamız, çöp konteyneri, iç mekân çöp kovaları, park ve bahçe tipi çöp kovaları ile sizlere hizmet vermektedir.

Firmamız konseptinde endüstriyel, tarımsal plastik kasa ve taşıma paletleri bulundurarak sektörün önde gelen firmaları arasında yerini alma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.

Geniş ürün portföyü ve avantajlı fiyatlarıyla müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayan Elifplast alanının önde gelen firmasıdır.
Müşteri odaklı hizmet felsefesi ile farklılık gösteren firmamız, tüm ihtiyaçlarınıza en kısa sürede, en uygun fiyatlarla ve sağladığı satış sonrası destek ile hizmetinizdedir.

Elifplast, rekabet, teknoloji, yenilik ve kalite standartları konularında büyük bilgi sahibidir ve müşterilerinin tüm gereksinimlerini karşılayan ürün çözümlerinin en uygun şekilde planlanmasında ve bireyselleştirilmesinde tecrübelidir. Güçlü olmak önemli bir unsurdur ancak esnek olmak daha da önemlidir.

Elifplast ürünleri birinci füzyonlu yüksek yoğunluklu polietilen (HDPE) malzemeden enjeksiyon kalıbı ile üretilen, hijyen kurallarına ve gıda maddeleri yönetmeliklerine tümüyle uygun özelliklere sahiptir, ultraviyole (morötesi) ve infrared (kızılötesi) ışınlara, asitlere, alkalilere, eskimeye, yüksek sıcaklıklara ve düşük sıcaklıklara dayanıklıdır. Geri kazanılabilir hammaddeler ile üretildikleri ve düzenli araştırma ve teknoloji, güncelleme çalışmaları yapıldığı için UNI EN ISO 9001 sertifikasına ve GS kalite işaretin
Elifplast
Ürün-Hizmetleri Hakkında
" Dünyayı Temizleme Vakti Geldi " Sloganıyla yola çıkan firmamız, çöp konteyneri, iç mekân çöp kovaları, park ve bahçe tipi çöp kovaları ile sizlere hizmet vermektedir.


Firmamız konseptinde endüstriyel, tarımsal plastik kasa ve taşıma paletleri bulundurarak sektörün önde gelen firmaları arasında yerini alma yolunda emin adımlarla ilerlemektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Elifplast
Sektörü: Ambalaj » Plastik Ambalaj
İkincil Sektörü:Ambalaj » Plastik Ambalaj
Yetkili Kişi: ESİN ŞEN
Adres: yavuz selim mah / bağcılar istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (533) - 4994542
Faks: (212) - 6341898
Web Sitesi: http//www.elifplast.info
Ürünleri
Toplam Palet Ağırlığı : 12000 Gr / Adet Taşıma Kapasitesi Statik Taşıma Ağırlığı : 5000 Kg Dinamik Taşıma Ağırlığı : 1600 Kg Rafta Taşıma Ağır...
narenciye kasaları
Hijyen kurallarına ve gıda maddeleri yönetmeliklerine uygun özelliklere sahip, yüksek sıcaklıklara ve düşük sıcaklıklara dayanıklı Plastik Konteyner,...
GERİDÖNÜŞÜMSÜZ PLASTİK KAALAR
" Dünyayı Temizleme Vakti Geldi " Sloganıyla yola çıkan firmamız, çöp konteyneri, iç mekân çöp kovaları, park ve bahçe tipi çöp kovaları ile sizle...
İlan Talep ve Teklifleri
Plastik Kasa, Çok Amaçlı Plastik Kasa
Endüstriyel ve tarımsal ürünlerin taşınması, depolanması ve nakliyesiyle ilgili bütün ihtiyaçları karşılayabilecek geniş ürün ağına sahiptir ürünleri...
120lt,240lt,360lt,660 Lt,770lt,1100lt Plastik Çöp Konteyner
Tüm Jcoplastic ürünleri birinci füzyonlu yüksek yoğunluklu polietilen (HDPE) malzemeden enjeksiyon kalıbı ile üretilir. Hijyen kurallarına ve gıda mad...
Elifplast firma bilgileri. Elifplast adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elifplast ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elifplast firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-05-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.