Elit Çarşı Alışveriş Merkezi

Şirket Hakkında
Elit Çarşı 2007 yılında İstanbul Bağcılar İlçesinde Mobilya, Beyaz Eşya, Elektronik Eşya ve Küçük Ev aletleri sekterüne yönlenik faaliyetlerini başladı. 2014 yılında Halı ve Mobilya mağazısını hizmete sunmuştur. Elit çarşı her geçen gün biraz daha gelişimini sürüdürüyor.

Kurulduğu günden bu yana iş etiği ve müşteri memnuniyeti ilkesi ile hareket eden, kaliteye önem veren ve iş yönetim süreçlerine yönelik profesyonel kadrosuyla hizmet veren Elit Çarlı, geçen 9 yıllık sektörlerin en iyileri arasında yerini aldı. Elit Çarşı "Evinize Güzellik Katar" sloganıyla bugün istanbul'un her yerine hizmet vermektedir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elit Çarşı Alışveriş Merkezi
Sektörü: Ticaret (İç / Dış) » Mağazacılık
Yetkili Kişi: Emre Kocaman
Adres: Çınar Mahallesi Osmangazi Caddesi No:18/a Bağcılar/istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 4350090
Web Sitesi:
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elit Çarşı Alışveriş firma bilgileri. Elit Çarşı Alışveriş adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elit Çarşı Alışveriş ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elit Çarşı Alışveriş Merkezi firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-05-2016 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.