Elit Çevre Koruma

Şirket Hakkında
Kötü koku kontrol işleri konusunda yaklaşık 7 yıllık bir tecrübeye sahip olan ELİT ÇEVRE KORUMA VE END.TEM.HİZMETLERİ. deneyimlerini sizlerin hizmetine sunmaktadır. Kurulduğu günden bugüne kadar aldığı işleri teknolojinin son imkânlarını kullanarak, başarıyla zamanında bitirmeyi ilke edinmiş ELİT ÇEVRE KORUMA, bu ilkesinden taviz vermeden yolunda ilerlemenin haklı gururunu yaşamaktadır.



Endüstriyel koku problemlerinde, 1992 yılından buyana, 18 yıllık saha tecrübesi ile tüm dünyada beş yüzü aşkın müşterisine, güven ile hizmet veren, Türkiye distribütörlüğünü yapmakta olduğumuz ADEN -WESTRAND KOKU GİDERİCİLERİ, aldehit* ve keton fonksiyonlarını içeren doğal ve sentetik yağlardan oluşan ürünleri ile kötü kokuları nötralize ederek yok eder.

WESTRAND ürünlerinin en önemli özelliklerinden biri, kokuları etkisiz hale getiren, patentli molekülerin üretimini, profesyonel ekibi ile yapmasıdır. Yöntemlerimiz maskeleme yapmayan veya bir diğeriyle yer değiştirmeye gerek duymayan kimyasal reaksiyonlar ile kokuları imha etmeye dayanmaktadır.

*ALDEHİT (Aldehyds) :Karbon, oksijen, hidrojengrubunu taşıyan organik bileşikler. Genel olarak primer alkollerin oksitlenmesinden elde edilirler. Aldehitlerin çoğu uçucu, renksiz sıvılardır. Molekülleri büyüdükçe kokuları güzelleşir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elit Çevre Koruma
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Endüstriyel Kimyasal Ürünler
Yetkili Kişi: Uğur Yalçı
Adres: Otello Kamil Sokak Yaşar Apt. 3/2 Mecidiyeköy
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 2165844
Web Sitesi: www.kokubitti.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elit Çevre Koruma firma bilgileri. Elit Çevre Koruma adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elit Çevre Koruma ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elit Çevre Koruma firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 17-05-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.