Elit Koltuk Yıkama

Şirket Hakkında
ELİT KOLTUK YIKAMA olarak sizlerin koltuklarınıza en üst seviyede özen gösterip çok hassas ve detaylı bir şekilde yıkamalarını yapıyoruz , koltuk yıkama işlemi sırasında Anti – bakteriyel şampuan ve leke çıkarıcılar ile koltuklarınıza derinlemesine bir temizlik yapıyoruz , koltuklarınıza yaptığımız işlemler sonrasında mis gibi bir kokuya ve tertemiz bir görüntüye sahip oluyor . Yüzeysel temizlik işlemleri sizi günlük idare eder, koltukların temizliği için koltuk yıkama şart bir işlemdir.

Koltuk yıkama yapıldığında koltuk üzerinde birikmiş olan bütün kirler emiş gücü yüksek makinalar ile koltuğunuzdan arındırılır ve garantili çözüm sağlanır. Koltuğa verilen özel ve organik deterjanlar uzun bir süre koltuğunuzda bakteri oluşumunu engeller. Koltuklarınızı ellerinizle silmeden önce iki kere düşünün, koltuk yıkama ile koltuk silme arasındaki farkı çözmek hiçte zor değildir , koltuklarınızı ıslak bez ile silmeniz sonucunda koltuğun üzerindeki kirleri koltuğun içerisine gömmüş olursunuz , bu kirlerin zamanla birikmesinden dolayı koltukların kumaşlarında kararmalar ve siyah bulutlar şeklinde lekeler oluşmasına neden olur . Bu lekeler koltuklarınızda koku oluşmasına neden olur .

Avrupa’dan ithal Alman Karcher marka köpüklü koltuk yıkama makinemiz ile uygun devirde dönen temizleme fırçasıyla bu lekelere derinden müdahale ederek koltuklarınızın ilk günkü parlaklığına kavuşmasını sağlar.Koltuk yıkama işlemi yerinde yıkama olduğu için koltuk yıkama esnasında koltuklarınızın bir yerden bir yere taşınmasına gerek kalmaz. Kullanmış olduğumuz koltuk yıkama şampuanları % 100 bitkisel içeriklidir. Firmamız koltuk yıkama hizmetini 4 mevsim vermektedir. Koltuk yıkama işlemi ile koltuklarınız 1, 5 -2 saat içerisinde yıkanır 8 saat içerisinde gönül rahatlığı ile kullanabilirsiniz. Aile sağlığınız için koltuklarınızı senede en az 2 defa yıkatmanızı öneririz. Koltuk yıkamafiyatlarımız 100 TL ve 200 TL arasında değişmektedir .

Deri koltuklarınız içinde bizi arayınız .
Elit Koltuk Yıkama
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elit Koltuk Yıkama
Sektörü: Hizmet » Temizlik Hizmetleri
İkincil Sektörü:Hizmet » Bakım Hizmetleri
Yetkili Kişi: Murat gümüşçayır
Adres: Ortabayır mh sivas sokak no :19/1a gültepe / kağıthane / istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3243548
Web Sitesi: www.elitkoltukyikama@gmail.co
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elit Koltuk Yıkama firma bilgileri. Elit Koltuk Yıkama adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elit Koltuk Yıkama ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elit Koltuk Yıkama firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-11-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.