Elit Mutfak

Şirket Hakkında
ELİT MUTFAK ENDÜSTRİYEL MUTFAK EKİPMANLARI 2002 Yılın'da ilk işe başladığı günden bu yana artan yüksek kalite hizmet anlayışı ile birlikte bir çok önemli projede yer almıştır.Firmamız halen Profesyonel satış devam etmekte olan Mağzamız ve uzman kadromuzla hizmet vermektedir.Gıda hizmetleri veren: restoran, lokanta, otel, kafeterya, fast food, market, büfe, pastaneler, fabrikalar, hastaneler, askeri birlikleri gibi işletmelerin mutfaklarına, ayrıca;adli tıp , ameliyathaneler ve morglar gibi hastane paslanmaz ekipmanları konusunda danışmanlık, alt yapı çalışmaları, projelendirme , montaj ve sonrası teknik servis destekli olarak firmamız bir çok alanda hizmet vermeye devam etmektedir.
Elit Mutfak
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elit Mutfak
Sektörü: Gıda / Tarım » Gıda Makineleri
Yetkili Kişi: MUSTAFA KÖSEOĞLU
Adres: TOPKAPI TİM 1 BLOK NO 71/72
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6136434
Web Sitesi: www.elitmutfakekipman.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elit Mutfak firma bilgileri. Elit Mutfak adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elit Mutfak ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elit Mutfak firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.