Elka Elektrik

Şirket Hakkında
Elka Elektrik, Kocaeli ili Gebze Askerlik Şb. Karşisı Demircan san. sitesi Kat:2 Gebze/Kocaeli adresinde bulunmaktadır. Firma Elektrik / Elektronik » Kablo sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Mahmut Özer dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Firmamız elektrik-elektronik sektörüne hizmet vermek amacıyla 1996 yılında kurulmuş olup 16 yılı aşkın bir süredir kablo enstelasyon sektörü hizmetine devam etmektedir.
ELKA ELEKTRIK LTD; alanın da uzman, dinamik kadrosu ile kablo gruplama ve çeşitli fason hizmetleri verdiği Beyaz Eşya, Isıtma-Soğutma, İklimlendirme, Elektrikli küçük ev aletleri, ve bunun gibi daha bir çok alan da öncü tedarikçilerden biri olmayi hedeflemiştir. Sektörde kaliteyi ilke edinerek rekabetçi fiyatları ile her geçen süre zarfın da adını duyuran, sektörün dinamik çözüm ortağıdır. Ekipmanlarımız, üretim süreçlerin de hız ve minimum maliyeti sağlamak amacıyla özel olarak geliştirilmektedir. Özellikle müşterilerimizin işyoğunluğu dikkate alınarak, kablo gruplama için bulundurması gereken ekipman ve personel ihtiyacını karşılayabilmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Elka Elektrik
Sektörü: Elektrik / Elektronik » Kablo
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı
Yetkili Kişi: Mahmut Özer
Adres: Gebze Askerlik Şb. Karşisı Demircan san. sitesi Kat:2 Gebze/Kocaeli
Şehir: Kocaeli
Ülke: Türkiye
Telefon: (262) - 6428195
Web Sitesi: www.elkaelektrik.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elka Elektrik firma bilgileri. Elka Elektrik adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elka Elektrik ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elka Elektrik firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 03-08-2013 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.