Elkar Döküm;yağmurlama Yedek Parçası,yağmurlama Bağlantısı

Şirket Hakkında
ELKAR DÖKÜM;Konyada plastik boru kaynak makinası, yağmurlama parçaları ve damlama ek parçaları imalatı, döküm yağmurlama malzemesi ve yağmurlama boru parçaları imalatı, pancar pompası, lombardini yağmurlama pompası ve pancar su motoru imalatı, su motoru santrafüj, (santrafiş), boru yapıştırma makinası, boru kaynak makinası imalatı yapmaktadır.
Elkar Döküm;yağmurlama Yedek
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elkar Döküm;yağmurlama Yedek Parçası,yağmurlama Bağlantısı
Sektörü: Maden ve Metal » Alaşım
Yetkili Kişi: abdullah elhan
Adres: Aslım Sanayi Sitesi Mevlevi Caddesi No: 24/B Karatay - KONYA
Şehir: Konya
Ülke: Türkiye
Telefon: (332) - 3422920
Web Sitesi: www.elkardokum.com
Ürünleri
ELKAR DÖKÜM;Konyada döküm yağmurlama malzemesi ve yağmurlama boru parçaları imalatı, pancar pompası, lombardini yağmurlama pompası ve pancar su motoru...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elkar Döküm;yağmurlama Yedek firma bilgileri. Elkar Döküm;yağmurlama Yedek adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elkar Döküm;yağmurlama Yedek ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elkar Döküm;yağmurlama Yedek Parçası,yağmurlama Bağlantısı firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 26-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.