Elser İklimlendirme Sistemleri Ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
ELSER İKLİMLENDİRME SİSTEMLERİ VE MÜHENDİSLİK HİZMETLERİ;

Isıtma, Soğutma ve Havalandırma alanlarında Projelendirme, Taahhüt, Satış, Montaj ve Satış Sonrası Servis hizmetleri vermekte olan firmamız 1997 yılında İstanbul’da Eyüp ilçesinde Kasım ayında kurulmuştur. Firmamız daima en doğru olanı sunabilme bilinci ve uzmanlığı ile; En son teknolojiyi kullanan ve alanında profesyonel ekip arkadaşlarımız ile sorunsuz ve yüksek performansta çalışmayı garanti ediyoruz. sektörün en güçlü markalarından İKLİMSA Güvencesinde olan SAMSUNG, MITSUBISHI HEAVY ve SIGMA gibi markaların ev ve ofis tipi split ve multi klimalar, ticari tip klimalar, VRF Merkezi Klima Sistemleri, Isı Pompaları, Rooftop cihazlar, chiller soğutma sistemleri ile bireysel ve kurumsal tüm ürünlerinin, “YETKİLİ BAYİ ve SERVİSİ” olarak ileri iklim teknolojileri alanında en etkin çözümleri üreterek partnerlerine profesyonel hizmetler sunan yenilikçi bir firmadır.

Tecrübeli ve güçlü bir kadro ile kurulan Elser İklimlendirme Sistemleri ve Mühendislik Hizmetleri satış öncesi ve sonrasındaki her aşamada verdiği destek ile yüksek hizmet kalitesini standart hale getirerek müşteri memnuniyetini kazanmakta ve bunu da “Daha İyi Hizmet ” sloganımıza olan güvenimiz ve çalışma azmimizle hep canlı tutarak başarmaktadır.

Elser İklimlendirme Sistemleri ve Mühendislik Hizmetleri olarak biz her zaman hayatınıza artı değerler katmak için buradayız. Bu değerleri sizlere yaşatabilme dileğimiz ile…
Elser İklimlendirme Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elser İklimlendirme Sistemleri Ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: İnşaat / Emlak » Isıtma / Soğutma
İkincil Sektörü:Makina » Endüstriyel Ürünler
Yetkili Kişi: Muhammet Eliaçık
Adres: Güzelyurt Mah. 2113 Sok. No:12 Esenyurt
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6598107
Web Sitesi: www.elsermuhendislik.com
Ürünleri
Akıllı, verimli teknolojiyle bulunduğunuz ortamı kontrol edin Samsung Sistem Klimaları, konut ve ticari alanlarda sağlıklı ve konforlu ortamlar s...
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elser İklimlendirme Sistemleri firma bilgileri. Elser İklimlendirme Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elser İklimlendirme Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elser İklimlendirme Sistemleri Ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 25-09-2017 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.