Elvan İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.

Şirket Hakkında
ELVAN, 2001 senesinde G.Antepde kurulmuş olup, hububat ürünleri, mermer, seramik, halı, iplik, triko, demir çelik ve lojistik sektörlerinde uzmanlaşmıştır.
Tabi firmamız bu ürünlerle sabit kalmayıp müşterilerimizin her türlü ürün teklifine cevap vererek ithalatını ve ihracatını yapmaktadır.
Vizyonumuz:
Nitelikli, güvenli ve ekonomik ürün ilkesinden asla vazgeçmeden, etik değerlerden ödün vermeyerek, müşterilerimize kaliteyi en düşük fiyatlarla sunarak hizmet vermeye devam edeceğiz.
Misyonumuz:
Çalışmalarında sadece ürünlerini pazarlamayı değil aynı zamanda çözümün bir parçası olmayı ve müşterilerinin memnuniyetini en üst düzeyde sağlamayı ilke edinmiştir.
Elvan İç Ve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Elvan İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti.
Sektörü: Maden ve Metal » Maden Ürünleri
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
Yetkili Kişi: İkbal Küsbeoğlu
Adres: Batıkent mah. Kürşat Tüzmen blv. 24 nolu sk. Mimoza Evler altı No:12/13
Şehir: Gaziantep
Ülke: Türkiye
Telefon: (342) - 3419724
Faks: (342) - 3419726
Web Sitesi: www.elvanltd.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Elvan İç Ve firma bilgileri. Elvan İç Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Elvan İç Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Elvan İç Ve Dış Tic. Ltd. Şti. firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 14-10-2010 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.