Emir Maden Ve Madencilik Ltd Şti

Şirket Hakkında
Emir Maden Ve, Tekirdağ ili Mengen Bagları Maymunderemevkii Merkez /tekirdağ adresinde bulunmaktadır. Firma Maden ve Metal » Cevher ve Mineraller sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi Fuat Güler dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
firmamız 1989 yılında ist kemerburgaz imrahor köyünde açık işletme kömür ocağı olarak sonra sırasıyla 2001 yılından 2014 yılına kadar tekirdağ merkezde kapalı linyit işletmesi olarak faaliyet g österip 2015 yılında yeni adıyla malkara karaiğdemir köyünde kurulan açık işletme kömür ocağıyla faaliyetlerini sanayi ve konut sektörüne torba ve toz kömür üreterek devam etmektedir.
İletişim Bilgileri
Firma: Emir Maden Ve Madencilik Ltd Şti
Sektörü: Maden ve Metal » Cevher ve Mineraller
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Maden Ürünleri
Yetkili Kişi: Fuat Güler
Adres: Mengen Bagları Maymunderemevkii Merkez /tekirdağ
Şehir: Tekirdağ
Ülke: Türkiye
Telefon: (538) - 2654235
Web Sitesi: emekmadencilik@hotmail.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
20000 Ton Toz Ve Parça Kömür Rezervi
malkarada bulunan sahamızda 3500 kalori 20000 ton kömür tamamı maliyet fiyatına satılıktır.
Emir Maden Ve firma bilgileri. Emir Maden Ve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emir Maden Ve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emir Maden Ve Madencilik Ltd Şti firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 01-09-2015 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.