Emiroğulları Mermer

"Mermer, Bursada ki Tek Adres.."

Şirket Hakkında
Firmamız, 1992 yılında inşaat malzemeleri satış ve pazarlama alanında faaliyete başlamış olup hala bu alandaki faaliyetlerine devam etmektedir. Zaman içinde malzeme satış faaliyetinin yanında mermer, granit satışı ve uygulaması, ithalat ve ihracat işlerini de yapmaya başlamıştır. Bir sonraki adım olarak kadrosundaki teknik ekibin yeterliliği dahilinde, mühendislik hizmetlerini vermeye başlamış, bununla birlikte alt yapı ve üst yapı işlerine girmiştir. Firmamız hala bu alanların tamamında faaliyet göstermeye devam etmektedir.
Emiroğulları Mermer
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Emiroğulları Mermer
Sektörü: İnşaat / Emlak » İnşaat Taşları
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Yapı Malzemeleri
Yetkili Kişi: İbrahim Emiroğulları
Adres: Dikkaldırım Mah. Hayran Cad. No. 42 Osmangazi / BURSA
Şehir: Bursa
Ülke: Türkiye
Telefon: (224) - 2393133
Web Sitesi: http://www.bursamermer.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emiroğulları Mermer firma bilgileri. Emiroğulları Mermer adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emiroğulları Mermer ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emiroğulları Mermer firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-12-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.