Emka Çocuk Oyun Parkları & Kentsel Mobilyalar

Şirket Hakkında
Firmamızın Hedefi; kentsel yoğunluğun içerisinde kaybolan çocuklarımızın kendilerini özgür ve güvende hissetmelerini sağlayabilecek mekanlar yaratmaktır. Şüphesiz ki bu mekanların başında çocuk oyun alanları gelir.

Bize düşen görev; çocukların sosyalleşme yolunda ilk adım attıkları yer olan parkları onlar için daha işlevsel ve eğitici hale getirmektir. Çocuğun temel aktivitelerinden biri olan oyun; onun zihinsel, bedensel ve psikolojik gelişiminde büyük etkendir. Bu nedenle çocuklarımızın sosyal ve psikolojik gelişimlerini sağlıklı olabilmesi için onlara layik parklar yapmayı kendimize amaç olarak belirledik.

Firmamız bu amaç doğrultusunda; değişen ve gelişen dünyaya ayak uydurabilecek çocuk oyun parkları ve kentsel mobilyaların üretimini yapmaktadır. Gelin hep beraber değişen dünyayı daha fazla tahrip etmeden, doğayla bütünleşmiş alanlar yaratalım

Emka Çocuk Oyun
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Emka Çocuk Oyun Parkları & Kentsel Mobilyalar
Sektörü: İnşaat / Emlak » Peyzaj
İkincil Sektörü:Bahçe ve Ev Ürünleri » Bahçe ve Ev Diğer
Yetkili Kişi: ANIL VURAL
Adres: AHI EVREN CADDESI NO: 141 OSTIM
Şehir: Ankara
Ülke: Türkiye
Telefon: (312) - 3852680
Faks: (312) - 3852718
Web Sitesi: www.emkapark.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emka Çocuk Oyun firma bilgileri. Emka Çocuk Oyun adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emka Çocuk Oyun ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emka Çocuk Oyun Parkları & Kentsel Mobilyalar firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-01-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.