Emlax Emlak Bilgi Bankası

Şirket Hakkında
ANADOLU YAKASI VE ÖZELLİKLE GEBZE BÖLGESİ VE ÇEVRE KÖYLERİNDEKİ DEPO & FABRİKALAR İÇİN LÜTFEN BİZE DANIŞINIZ. KONUSUNDA UZMAN VE BRANŞLAŞMIŞ GAYRİMENKUL DANIŞMANI ARKADAŞLARIMIZ SİZE MAKSİMUM MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ İLKESİYLE YARDIMCI OLACAKLARDIR.
SANAYİ, TİCARİ VE KONUT ARSALARI TÜM YATIRIMCILARIN VE İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN BİLDİĞİ GİBİ "ARSA" ARTIK ELLE GÖSTERİLİP SATILABİLEN BİR YATIRIM ARACI OLMAKTAN ÇIKIP, BU KONUDA İHTİSASLAŞMIŞ GAYRİMENKUL DANIŞMANLARININ ÖZENLE ÇALIŞIP GEREKLİ BİLGİLERİ HARMANLAMASI VE SİZ MÜŞTERİLERİMİZE SUNULMASI GEREKEN BİR YATIRIM ARACI OLMUŞTUR. BU NEDENLE LÜTFEN ARSA KONUSUNDA UZMAN PERSONELİMİZDEN YARDIM İSTEYİNİZ
Ürün-Hizmetleri Hakkında
ARSA
FABRİKA
DEPO
VİLLA
DUKKAN

İletişim Bilgileri
Firma: Emlax Emlak Bilgi Bankası
Sektörü: İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
İkincil Sektörü:İnşaat / Emlak » Emlakçı, Emlak Ofisi
Yetkili Kişi: TUÇE CANDAŞ
Adres: tuzla
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (216) - 4235252
Faks: (216) - 4235250
Web Sitesi: http://www.emlax.com.tr
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Emlax Emlak Bilgi firma bilgileri. Emlax Emlak Bilgi adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emlax Emlak Bilgi ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emlax Emlak Bilgi Bankası firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-04-2007 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.