Emr Iz Gmbh

Şirket Hakkında
Almanya-Berlinde yerleşik EMR IZ Limited Şirketi, klasik CNC ürün portföyünün yanında Kromatografi olarak bilinen tıbbi, kimyasal analiz ve tahlilerde kullanılan HPLC kolon ve donanımlarını, analiz sistemlerini üretip satmaktadır. Şu an Kromatografi işleminde kullanılan Solvent ve sair kimyasalları da müşterilerine sunmak üzeredir.
Emr Iz Gmbh
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Kromatografi- HPLC Kolon ve donanımı üretimi, Solvent ve Kimyasal tedarikçisi, CNC Parça ve ekipman üretimi
İletişim Bilgileri
Firma: Emr Iz Gmbh
Sektörü: Kimya / Kozmetik / Plastik » Kimyasal Ekipmanlar
İkincil Sektörü:Maden ve Metal » Metal İşleme Hizmetleri
Yetkili Kişi: M. Öztürk
Adres: Colditzstr. 33
Şehir: Yurtdışı
Ülke: Almanya
Telefon: (030) - 3474540
Faks: (000) - 0000000
Web Sitesi: http://www.emr-iz.eu
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Hplc Kolon Ve Donanımları, Solventler
Şirketimiz Tübitak tarafından da denenip olumlu rapor verilmiş HPLC Kolon ve donanımını üretmekte, HPLC de kullanılan Solvent ve sair kimyasalları da...
Emr Iz Gmbh firma bilgileri. Emr Iz Gmbh adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Emr Iz Gmbh ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Emr Iz Gmbh firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 13-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.