En-ko Enerji Sistemleri

Şirket Hakkında
HAKKIMIZDA
Sektöründe öncü olmayı hedefleyen EN-KO enerji sistemleri güney Kore’nin HANWHA holding ile birleşen Almanya’nın konusunda örnek gösterilen Güneş hücresinden Güneş panel üretimini yapan Q.CELLS şirketi’ninEylül 2012 den itibaren Türkiye temsilcisidir.
EN-KO enerji sistemleri, küresel ısınmanın yükselişe geçtiği, hızla artan hava kirliliğine karşı Güneş ışınımı en yüksek olan ÜLKEMİZDE yatırımcılara gereken desteği vererek gelecek nesillere daha temiz bir DÜNYA hazırlamayı hedeflemektedir.

MİSYONUMUZ

EN-KO enerji sistemleri, yatırımcılara sunduğu çözüm odaklı projelerle; birlikte gelişmeyi, birlikte büyümeyi, sektörünce öncü olmayı hedeflemektedir.

EN-KO enerji sistemleri Güneş enerji teknolojisindeki yenilikleri eğitilmiş profesyonel elemanlarca takip ederek müşterileri için sürekli gelişen bir çizgi izlemektedir.
En-ko Enerji Sistemleri
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: En-ko Enerji Sistemleri
Sektörü: Enerji » Güneş Enerjisi
İkincil Sektörü:Enerji » İnvertör
Yetkili Kişi: engin yorulmaz
Adres: metro city avm levent istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 3660223
Web Sitesi: www.en-koenerji.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
En-ko Enerji Sistemleri firma bilgileri. En-ko Enerji Sistemleri adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda En-ko Enerji Sistemleri ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

En-ko Enerji Sistemleri firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 16-10-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.