Encazip

"EnCazip ile Enerji, Otel, Otobüs ve Uçak Bileti, Sigorta, Rent A Car, Gsm, Adsl Karşılaştırın!"

Şirket Hakkında
EnCazip.Com'da ucuz elektrik tarifeleri, otel rezervasyonu, otobüs bileti, uçak bileti seçenekleri, araç kiralama gibi hizmetlerin yanında sigorta karşılaştırma, ADSL internet tarifeleri, cep telefonu tarifeleri gibi hizmetler yer alır. Bu hizmetleri sağlayan tedarikçileri tüketicilerle bir arada buluşturan EnCazip.Com, istediğiniz hizmet türünde karşılaştırma yapmanızı ve sizin için listelenen tarifeler arasından seçim yaparak en cazip fiyatlardan yararlanmanızı sağlamaktadır.
Dünya'nın en prestijli otel rezervasyon sitelerini de karşılaştırmanızı sağlayan EnCazip.Com da dilerseniz tatiliniz için otel karşılaştırması, yolculuklarınız için uçak bileti veya otobüs bileti karşılaştırması yapabilirsiniz. Tek yapmanız gereken EnCazip.Com'a girip karşılaştırmak istediğiniz hizmet türünü belirtmek. Sonrasında karşınıza çıkan her seçeneğin detaylarına ulaşabilir, dilediğiniz gibi inceleyebilir ve sitenin yönlendirmesiyle işlemlerinizi güvenilir bir şekilde tamamlayabilirsiniz.
Encazip
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Encazip
Sektörü: Bilgisayar » İnternet
İkincil Sektörü:Diğer Sektörler » Diğer Sektörler Diğer
Yetkili Kişi: Kübra G.
Adres: İkitelli OSB Ziya Gökalp Mah. Atatürk Bulvarı No:106/1 Başakşehir İstanbul - Turkey
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 6712074
Faks: (212) - 6719552
Web Sitesi: www.encazip.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Encazip firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Encazip firma bilgileri. Encazip adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Encazip ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Encazip firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 09-09-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.