Enermed Vip Servis

Şirket Hakkında
Enermed Turizm 24 saat kesintisiz huzurlu ve güvenli bir hizmet veren Türkiye'nin önde gelen Vip taşıma firması olarak öne çıkmaktadır.
Sürüş güvenliği, kişisel diyalog ve zamanlama konularında eğitim alan personeliyle siz misafirlerimize özenli bir hizmet vermenin en önemli görevimiz olduğu bilinci içerisindeyiz.
Enermed turizm olarak şehir içi ve şehir dışı yolcu transferlerini en ekonomik şekliyle müşterilerimize sunmak bizim işimizdir.
Hizmetlerimiz arasında Havaalanı transferleri , Okul servisi taşımacılığı , Vip Service , Turizm Taşımacılığı , Personel Taşımacılığı , Kongre Taşımacılığı vb. tüm taşıma işlerimleri bulunmaktadır.
Enermed Vip Servis
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Enermed Vip Servis
Sektörü: Turizm / Otel » Ulaşım
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Şehirlerarası Yolcu Taşımacılığı
Yetkili Kişi: Bülent
Adres: Plevne bulvarı no:14 k:3 d:6 Alsançak / İZMİR
Şehir: İzmir
Ülke: Türkiye
Telefon: (530) - 4068585
Web Sitesi: www.enermedvipservis.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Enermed Vip Servis firma bilgileri. Enermed Vip Servis adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enermed Vip Servis ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enermed Vip Servis firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 11-04-2014 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.