Enes Battery Akü

"battery"

Şirket Hakkında
Enes Battery Akü, Kahramanmaraş ili yeni sanayi sitesi 25 cadde no 22 adresinde bulunmaktadır. Firma Enerji » Akü sektöründe hizmet vermektedir. Firma Yetkilisi serdal edikli dir.
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Enes Battery Akü
Sektörü: Enerji » Akü
İkincil Sektörü:Enerji » Akü
Yetkili Kişi: serdal edikli
Adres: yeni sanayi sitesi 25 cadde no 22
Şehir: Kahramanmaraş
Ülke: Türkiye
Telefon: (344) - 2362678
Faks: (344) - 2362679
Web Sitesi: www.enesaku.com
Tanımlayıcı Kelimeler
Ürünleri
sektörde yeni gelişen ve daima yeni projeler üreterek siz sayın müşterilerimize daime kalite ve zamanında teslim etmek üzere hizmet vermekteyiz siz h...
İlan Talep ve Teklifleri
Prafaprik
kahramanmaras ta failiyet göstermaktejiz istege göre prafaprik ev ve kontaynır uretımı yapmaktayız siz degerlı musterılerımız hayal edın bız gercekleş...
Çelik Yapı
yurt dışı ve yurt içi çelik yapı ve çelik konsiriksiyon işleri yapmaktayız iş potansileimiz yeni kadro usta ekiplerle iş takibi ve devamlı olarak iş...
Enes Battery Akü firması TBC ziyaretçilerinin toplam 1 adet değerlendirmesine göre 5 üzerinden 5.0 puan almıştır. Bu puan sayfa ziyaretçilerinin oy ortalaması olup şirket ya da iş yapışı hakkında gerçek bir değerlendirme ya da referans olamaz.
Enes Battery Akü firma bilgileri. Enes Battery Akü adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enes Battery Akü ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enes Battery Akü firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 21-03-2012 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.