Enes Evden Eve Nakliyat

Şirket Hakkında
ENES Evden Eve Nakliyat Tel: 0212 556 59 65

GSM : 0532 723 25 15

1986dan beri yaptığımız ev nakliyelerinde hiç şikayet almadan büyükbir başarı yakaladık. Her müşterimizin gelecek için referans olacağının bilincinde olarak iyi kaliteli hizmet verdik. Sizleride bu mutlu müşteri portföyümüz içerisinde görmeyi çok isteriz.

Hizmetlerimiz
Ücretsiz Ekspertiz Hizmeti

Eşyanızın daha güvenli ve iyi bir şekilde taşınabilmesi için öncelikle firmanın eksperi tarafından incelenmesi yerinde olur. Eşyaların boyutları, eşyayı alacak araç hacmi ve sayısı, kullanılacak özel ambalaj malzemesi, kullanılacak eleman sayısı, eşyaların alınacağı ve taşınacağı katlar belirlenir, buna göre size bir fiyat teklifi sunulur. Bu servis için firmamız hiçbir ücret almamakta olup tamamen ücretsizdir

Tecrübeler göstermiştir ki, ekspertiz etabı ihmal edildiği takdirde, taşınma günü istenmeyen sorunlar gündeme gelebilmektedir. Asansör var zannedilebilinmekte, merdivenler tahmin edilenden darmış denebilmekte, eşyaların çok olduğu ileri sürülebilmekte, eşya daha az sanıldığı için gelen kamyon yetersiz kalabilmekte gibi bir dizi akla gelen ve gelmeyen sorunlar ortaya çıkmaktadır. Aslında, taşınılan yeni yerin fiziki şartları da önemli olduğu için, çoğu nakliyat firmasının üzerinde durmamasına rağmen, yeni yerin de gösterilmesi büyük fayda sağlayacaktır.

Tüm bu söylenenlerin yerine getirilmesinden sonra, taşımayı yapacak firmamız fiyat teklifi vermelidir. Müşterinin, teklif edilen fiyat
Enes Evden Eve
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Enes Evden Eve Nakliyat
Sektörü: Taşımacılık / Nakliye » Evden Eve Nakliyat
İkincil Sektörü:Taşımacılık / Nakliye » Nakliye
Yetkili Kişi: Kadim bulut
Adres: güven mah erguvan sok .no:47/b güngören istanbul
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (212) - 5565965
Faks: (212) - 5752578
Web Sitesi: www.enesnakliyat.com
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Enes Evden Eve firma bilgileri. Enes Evden Eve adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Enes Evden Eve ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Enes Evden Eve Nakliyat firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 22-03-2009 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.