Engie Evde

Şirket Hakkında
ENGIE EVDE, Türkiye'de Akıllı Ev Sistemlerini tek bir platform altında tüketiciye ulaştırmayı amaçlamaktadır. Akıllı ev sistemleri, akıllı telefonunuza ve birbirine bağlı akıllı cihazları kullanarak güvenlik, aydınlatma ve daha bir çok konuda size destek olan, evinizdeki rahatlığınızı arttıran bütün sistemleri ve ürünleri kapsamaktadır. Karmaşık mı görünüyor? Aslında hiç değil! ENGIE EVDE'de satılan bütün sistemler evinize kolaylıkla kendiniz uygulayabileceğiniz ürünlerden oluşmaktadır.
ENGIE EVDE, birbirinden önemli markaların ürünlerini, enerji alanında küresel bir oyuncu olan ENGIE'nin garantisi altında sizlere sunmayı hedeflemektedir.
Engie Evde
Ürün-Hizmetleri Hakkında
Şirket henüz bilgi girişi yapmamış
İletişim Bilgileri
Firma: Engie Evde
Sektörü: Güvenlik » Ev Alarmı
İkincil Sektörü:Teknoloji » Aksesuarlar
Yetkili Kişi: Tuna Taylan
Adres: Maslak Mah. Meydan Sk. No:3 Veko Giz Plaza Kat:18
Şehir: İstanbul
Ülke: Türkiye
Telefon: (850) - 3044382
Web Sitesi: https://www.engieevde.com/
Ürünleri
Firma henüz ürün/hizmet girmemiş
İlan Talep ve Teklifleri
Firma henüz ticari talep/teklif girmemiş
Engie Evde firma bilgileri. Engie Evde adresi, telefonu yukarıda yer almaktadır. Aynı zamanda Engie Evde ürünleri, ilanları, web sitesi bilgileri de bu sayfada bulabileceklerinizden bazıları.

Siz de firmanızı, ürünlerinizi, hizmetlerinizi "internette tanıtın" !

Engie Evde firma sayfasını firma rehberi, ürün katalogu, talep ve ilan hizmeti sunan Turk Business Center'da 07-02-2019 tarihinde oluşturdu. Siz de firma ekleyebilirsiniz.

© 2004-2019 Turk Business Center firmalara ait alım talepleri, satım talebi, ilanlar, ürünler, hizmetler, bayilik, müşteri yorumlarını bulabileceğiniz B2B Türk e-pazaryeridir.